Nasıl bir psikolojik hastalık ise bunun güzel karşınızda ki kişiye anlatın bilmesi gerekir. Bu durumda karşında ki kişinin tepkisi ne olur uzaklaşırsa bırakın uzaklaşsın.
Uzaktan bir akrabamız vardı, düğün günü trafik kazası geçiriyor. Park halinde aracının içindeyken kamyon altına almış. Ve sonuç. Kız terk etmiş daha önce nikahı kıyılmış. Sonuçta karısı sayılır artık, sanıyorum sakat kalacak korkusuyla terk etti. Şuan bahsettiğim kişi uzun bir tedaviden sonra ayağa kalktı herhangi bir sıkıntısı kalmadı başka birisiyle evlendi.
Demem o ki sizde durumunuzu güzelce paylaşın tepkisi ne olacak kestirmek pek mümkün değil. Eğer evlenmeyi düşüdüğünüz kişiyse bunu saklamanız da çok doğru olmaz.
Ayrıca psikolojik hastalıkların çoğunluğu düzenli bir tedavi ve çevrenizin desteğiyle sonuç alınabiliyor diye biliyorum.
yok hocam daha hiç konuşmadım bile sadece hoşlanıyorum.zaten benle birlikte olmak isterse önce rahatsızlığımdan bahsedicem.
acaba psikolojisi bozuk insanlar birliktelik yaşıyabiliyor mu? kızlar gerçekten hoşlanırsa bu durumu anlattığımda birşeyler değişir mi kızlarda
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:48:04 -->-> Daha önceki mesaj 15:35:37 --
Geçmiş olsun hocam, Sosyal Fobi rahatsızlığınızmı var ? Bence kıza dürüst olun ve durumu açıklayın. Ama ona ne kadar çok değer verdiğinizide gösterin.
çok değer veriyorum.o bilmiyor ondan hoşlandığımı.