Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer elektrik kesintisine bağlı bir sıkıntı ise genelde hardiskin entegresi yanıyor.
aynı markanın aynı modelinden bir tane daha alıp, cep telefonu tamiratı yapan iyi bir yer entegresini degiştirebilir. Biraz ince işçilik gerektirdiği için.

Eğer sıkıntı bundan kaynaklı degilse veri kurtarma merkezleri kurtarma zorluğuna göre (yangın, sel vs) gibi ücreti arttırıyor.
Seninki çok zor bir kurtarma degil bu sebeple yaklaşık 500$+KDV ve aynı boyutlu yeni HardDisk parasına yaparlar.

Prosedür'de şöyle: Sen diskini söküp kendilerine gönderiyorsun. Onlar fiyatlandırıyorlar. Parasını havale edince start veriyorlar işe ve verilerini yeni diske çekip sana geri kargoluyorlar.
_www.verikurtarma.com bu konuda en iyisi.
Çok teşekkürler mesajınız için. İlk söylediğinizi bir çok bilgisayarcı söyledi aynı marka modelden alıp değiştirmek. bu kesin çözüm olaiblir mi? şöyle bi sorun var disk hiç dönmüyo

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun keşke böyle bir dersle öğrenmeseydiniz yedeklemenin önemini...
Veri kurtarma maliyeti çok yüksektir.
O yüzden her zaman yedekli çalışın.
Harici yedek harici disk ücreti her zaman veri kurtarma ücretinin %15 i civarıdır.
Ben çok önemli bilgileri her zaman çift hard diskte yedeklerim.
Bazı verileri kaybetmek çok hayati olabiliyor.
teşekkürler işte başına gelmeyince insanın aklına gelmıyor

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diski gönderin fiyat verelim size
pm attım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:28:27 -->-> Daha önceki mesaj 10:24:41 --

BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiren boot cd ile kolayca kurtarirsin dostum.Panik yapma
o nasıl oluyor hocam?