Arkadaşlar öncelikle kendi becerilerimden bahsedeyim ; masaüstü webbrowser işlerinde oldukça iyiyimdir (vb6 - webbrowser , c# - browser ) .
Yaptığım projeler ;
-Kısaca kullanacağım sitelerin masaüstü botlarını kendim hazırlayabilirim bir fikir üretebilirim .
-Zamanında kendim için ortalama 120 adet TR forumuna ilgili kategorilere reklam amaçlı toplu post yolluyordum.Bu tarz otomosyonlar sağlayabilirim.
- Proxy browser yönlendirme konusundada bir kaç çalışmam olmuştu.10 adet sanal makinelerle kendi forum adresimde sürekli random zaman random konu ve google veya direk url olarak hit kazandırmışlığım olmuştu ( yararını zararını bilmiyorum sadece yapmak istemiştim)
-Blog sitelerindeki makaleri .txt olarak kaydeden forum sitelerindeki konuları aynısını kendi forumuma aktaran bir program yapmıştım (Herhangi bir amaç kapsamında değil sadece projeyi denemek için )
Benim sorunlarım şunlar ;
1-)Açılacak olan bir site için alıcağım lisanslı scpritlere ne kadar güvenebilirim insanlık hali bir durum olduğu an sistemin boşuna gitmesi oldukça insanı derinden yaralar

2-)Yeni açılmış satılmakta olan bir site almam veya geliri olan bir site almam mı daha iyi olur yahut sıfırdan kendim mi site açmam daha iyi olur
3-)Haber olsun moda olsun internet aleminde günlük binlerce milyonlarca makale editlenmekte veya yazılmakta .Farklı sitelerden çekilen makalelerin editlenmiş bir şekilde siteye atılmasının zararları varmıdır .
4-) Makaleyi kopyaladığımız site editlemiş bir halde attığımız siteye hukuksal dava başlatabilirmi . Başlatabilirse önlem olarak neler yapılabilir ( Bazı film sitelerinde "Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle adresinden iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden kaldırılacaktır". yazısı hukuksal süreci durdurmaya yetecekmidir
Arkadaşlar kafam çok karışık başarılı bir çalışma planı yapmak istiyorum amacım ilk başlarda para kazanmak değil işin ehlisi olmaktır ve işinde ehli olan arkadaşları konuma , sorunlarıma yardımcı olmasını istiyorum. İyi günler.