başka bi yerde başka bi şey daha yaptınız muhtemelen çünkü mümkün değil böyle bir şey olması. dosyaları bi yerden kopyalayıp almış olabilirsiniz.durup dururken bir dosyanın encoding'i değişmez bildiğim kadarıyla.
ben sayfanıza <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> ekledim ve karakterler doğru gözüküyor. eğer tarif ettiğimi anlamadıysanız ne yazık ki tüm dökümanlara bunu tek tek eklemeniz gerekecek. Tam olarak neler yaptığınızı anlayabilsem belki geri çevirebilmek için bir yol aklımıza gelebilirdi ama şuan tek yol meta eklemeniz gibi gözüküyor. Ya da tarif ettiğim yolda -f utf-8 -t iso8859-9 da denenebilir.
ssh ile bağlanacak komut satırından tarif ettiğim şeyleri yapacaksınız. linux ise tabi.
windows ise bilemiyorum.
kolaylıklar
Hocam sosyal medyayı farklı bir php sayfasına ekledim çok alakasız ondan sonra oldu. Çok ilginç. Sitedeki hesaplamaların hepsi ayrı ayrı phpler hocam. Zaten şuan UTF-8 olarak gözükmekte. Bahsettiğiniz iconv ve encoding konusunu hiç anlamadım. İşlemleri nasıl yapabilirim?