Satılabilecek bir fiyat yazdım ben. 150K * 200K yazıp 80K - 100K ne olursa satıyım demedim.
Bireysel için hiçbir banka 50K üzeri kredi vermemektedir. 80K kredi veren bir banka varsa hemen kredi çekebilirim, ayarlayana da 3K komisyon ödeyebilirim.
Arkadaşlar biliyorum merak ediyorsunuz, ayda 6K getiren sitem olsa neden satıyım, bir ömür yerim filan..?
Öyle değil işte, bu siteyi ayakta tutmak için her gün emek vermek gerekiyor. Günlük kelime takibi, rakip analizi vs.. Tamam 6K iyi para ama 6K kazanan birinin de 6K kazancına göre gideri oluyor.
Bu nedenle 6K geliyor ama 2 tane toplamda 5.500TL sadece ev ve oto kredim var. Yıllardır da sitelerle ödüyorum. Kısmet olursa kredilere az kaldı, kredileri kapatıp, projeme yatırım yapacağım.
Hocam sorumun amacı tartışma vs değildi ama sorduğun için söyleyim.
2 kişi çekersiniz (ailenizden 2. kişi +kefil ile)
Bu kredi de mümkün ki çok yaptım boşuna komisyon için girmem bu işe zaten krediye de öyle.
Ayrıca dediğinize katılıyorum ilgilenmek ve başında durmak konusunda hemfikiriz.
Düşüncem yani neden kendiniz ilerletmiyorsunuz da satıyorsunuz tarafındaydı ama anladım ben demek istediğinizi
Hayırlı Satışlar.