Hocam merhaba yorumunuzu görünce sevindim öncelikle teşekkür ederim. 15-20 hit bile yetersiz olduğuna göre ben aldığım sitelerin çoğundan 15 hit bile geldiğini düşünmüyorum ki, aldığım siteler 40-50tl verdiğim siteler böyle ziyaretci çekebilceğim uçuşa geçiricek tanıtım yazısı nereden alabilirim nasıl olucak yani ? hiç öyle bir yazı satan bulamadım açıkcası
Zaten bu işin maliyeti, vereceğiniz 40-50 lira değil, "kime vereceğinizi bulmak için harcayacağınız vakit" tir.
Adamın hemen sattığı hizmete bakıcan, parası uyacak, sonra profili takip edicen hizmet alanlara bakıcan, hizmet alanların ne için hizmet aldıklarına bakıcan, onların sitesine bakıcan, hizmet aldıktan sonra artıya gitmiş mi gitmemiş mi, adam söylediği hiti çekiyor mu çekmiyor mu, 10 yıllık pasifte duran domaini alıp wp yi kurup bide haber scripti kurup, çakma trafik çekip size mayalamaya mı çalışıyor, yoksa harbiden gerçek trafiği var mı yok mu vs. vs.vs.
Keşke 50 isteyene 150 versek de bunları araştırmak zorunda kalmasak

Ama araştırmayınca da sonra çıkıp bağırmasını biliyor herkes "Tanıtım yazısı almayın, siteniz zarara uğrar", ya da ".... bunların hepsi ***********.." vb. gibi.
Zaten suç hiç bizde değildir, hep karşı tarafta ya
Sevgiler
.