Merhaba,
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorumki Murat Erkal ağabeyimizi yakın bir zamanda kaybettik.
https://www.r10.net/aramizdan-ayrilan...kaybettik.html
Şimdik sorularınızı cevaplamanın vakti geldi diye düşünüyorum. Çünkü adamcağızın cenazesi evden çıkmadan eşini arayıp sansarlık yapmaya çalışan adi insanlar görmekteyim. Sözümona kişilere derim ki bu adamın bir çocuğu var size kalmadı bu firma.
Firmanın akıbeti ne olacak ?
12 Ay BurtiNET bünyesinde hizmet verecektir. Ancak firmanın sahibi bu süreç içerisinde halen Murat Bey'in ailesi olacaktır. 1 hafta içerisinde banka hesaplarının devri ile uğraşacağız. Ödemelerinizi şu an mevcut hesaplara yapabilirsiniz.
Destek ne zaman yoğun şekle geçecek ?
BurtiNET bünyesinde çalışacak 2 eleman bulduk bu hafta sigorta işlerini halledip düzenli olarak çalışmalarını sağlayacağız.
Telefonla nasıl ulaşacağız?
Murat Bey'in telefonlarına şu an eşi çıkmakta. +90 850 840 1147 numarasından BurtiNET'e ulaşabilirsiniz. Web sitesinde düzenlemeler yapılacaktır.
VPS/VDS siparişlerim aktif olmadan geri iade yapılıyor?
BurtiNET'in kendi işleri bir yandan 3 firma aynı ofiste barınmaktayız. Bizler herkese destek vermekle hükümlü olduğumuz için sunucu bilgilerinin sıfırlanması için SadeceHosting ile iletişime geçtik. Kabin bakımları yapılacak bu hafta ve bütün bilgiler alınacak. VPS/VDS hizmetlerinin aktif olması Salı gününe kaldı arkadaşlar bu süreçte bizlere yardım eden Arif Abi ve Coşkun Abi'ye sonsuz teşekkür ederim.
Neden BurtiNET ?
Türkiye'deki %80 WHMCS kullanan firmaların bilgisi yıllardır güvence içerisinde bizlerde barınmakta. Bu firmaların güncelleme, bakım, modül hizmetlerini WHMCS Türkiye Geliştiricisi olduğumuz için biz destek vermekteyiz. Murat Bey'de bunların arasından bir firma olduğu için ve ailesinin isteği üzerine
HİÇ BİR MADDİ İSTEKTE BULUNULMAYIP firma devri 12 aylığına alınmıştır.
Bir isteğiniz ve bir ricanız varsa:
Telefon: +90 850 840 1147
Mail: info[-a-t-]burtinet.com
Destek Talebi:
http://my.nettettescil.com/
Adres: Osmanağa Mahallesi, Nail Bey Sokak, ATA HAN, NO:14, Ofis:1, Kadıköy/İSTANBUL
Saygılarımızla,
ÖNEMLİ DÜZENLEME (11.11.2015)
NetteTescil firması yasal varisi olan ailesinin isteği üzerine kapatılacaktır. Firma borçlarından ötürü devr hizmeti verilmeyecektir.
Firmadan almış olduğunuz VDS hizmetleriniz süresi bitene kadar aktif olacaktır.
*Mevcut VDS'lerinizi tarafımıza aynı fiyattan aktarabilirsiniz.
* Firmamız sadece müşterilerin maduriyetini gidermek amaçlı VDS satışına açılmıştır. NetteTescil'in müşterilerinden sonra VDS satışının devam etmesini firmamız bünyesinde olmasını ne kadar istemesekte 5 ortaklı bu firmada tek başına karar yükümlülüğü maalesef -ki sadece bana ait değildir. VDS satış konusu komisyon kurularak tartışılacaktır. 3 aylık ödeme yapan kişilerin faturasını bize ödediğini varsayarak ücretsiz kalan hizmetinide sağlayacağız.
Lütfen manevi olarak tarafımıza yüklenilmesini istemiyorum. Detaylı bilgi isteyenler dilerse Murat Bey'in ailesini dilerse de bizlere ulaşarak alabilirler.
Kimsenin ne düşündüğü ne yaptığı inanın umurumda değil isteyen istediği firmaya taşıyabilir. Parasını cebimden ödeyerek müşterilerin maduriyetini gideriyorum. Uzaktan beni sansar ilan edip firmamızı lekelemeye çalışan arkadaşlara: Bizim kimseye bir zararımız dokunmadı, dokunmazda. Ancak dokunduğu zaman canınızı yakar buda açık açık tehtiddir. Ben r10 ailesinin bir ferdi olarak herkese yardım etmeye çalışan, firma gelirimizin %30'unu hayır işlerine yoran, gerektiği yerde bizden nefret edip arkamızdan iş çevirdiği bildiğimiz insana bile yardım eden bir kuruluşuz ve bu doğrultuda ilerleyeceğiz. BİLGİLENDİRME (24.11.2015) Bugün Murat Bey'in ağabeyi Kenan Bey tarafımıza ulaştı.
Kenan Bey: "Sizler hırsız köpeklersiniz biz bu firmayı devam ettirecektik sen bütün müşteleri çaldın paraları yiyosun. Bu panelin şifresini sürekli değiştiriyosun o... ç..., bilmemkimin evladı vs.vs. ve r10'da tatlı çocuğu efendi çocuğu oynayıp bütün parayı cukkaladın..." gibi gibi birsürü aşağılayıcı laf.
Cevabımı herkesle paylaşmak istiyorum çünkü bu konu uzadı:
Öncelikle hırsızlık yapmak isteseydim eğer WHMCS'nin her yerini adım gibi biliyorum girer bütün veritabanını ve müşterileri alır paşalar gibi devam ederdim hiç yönetmekle yardım etmekle vs uğraşmazdım -ki o kadar aptal olduğumu düşünmüyorum.
Kenan Bey siz beni ilk aradığınızda efendi gibi dedimki madem borç size kaldı abi Murat Abi benim abimden öteydi biz bayağı samimiydik buyrun gelin ben size anlatayım şöyle şöyle yapalım gerekirse benim ofisime bir tane eleman koyun maaşını ödeyin işinizi yürütsün dedim. Siz ne ofisime geldiniz, ne bidaha beni aradınız?
Sisteminizdeki müşterilere yardım etmek için telefon numaramı dahi paylaştım ve bu ay 680 TL fatura ödedim 5 kuruş istemek içinde kimseyi aramadım.
Sizden gelen bugün itibariyle 50'ye yakın müşterinin 40'ının fatura tarihi dolmadığı için ücretsiz VDS hizmeti verdim. Ve en ucuz vds'ye minimum 15 ödediğim için takriben 45 TL'Ye gelmektedir. 49.90 TL'den satıyorum -ki ben VDS satan birisi değilim bunuda sadece nettetescilden gelenlere açtım onların süresi bitince vds satışımızın olacağıda muamma.
Kardeşiniz vefat etti hanımı elinde olan parayı bana vermek istedi yardımlarım için ben 5 kuruş bile istemedim o para yeğenimin hakkı dedim -ki siz 1 kere dahi yenge iyi misin diye arayıp sormamanıza rağmen sizin görevinizi ben üstlendim.
Bugün bana gelmiş olan müşterilerin gene aynı şekilde parasını ödeyip gene aynı şekilde size aktarmaya hazırım. Lakin ! Bana telefonda o... çocuğu, ********, üçkağıtçı, hırsız diyen arkadaş. İlk otobüs,minibüs ve herne ile gelecekse Kadıköy Nail Bey Sokak NO:14/1 adresine gelsin parasını ben vereceğim benim suratıma desin.
Ben bu kelimeleri dedikten sonra bir yumuşama olsa bile bu insanlara karşı beni böyle tanıtan adi insanlara her zaman cephe alacağım. 3 saatlik uykuyla 20 kişiye destek olmaya çalışıyorum hergün bana diyolarki bu sıralar forumda agresifsin yönetimden uyarı aldım. Olurum arkadaş beni böyle bilen herkese olurum. Biz gelirimizin %20'sini UNICEF'e bağışlarken bizi böyle tanıtan herkese karşı ben agresif olurum. Cebime 5 kuruş haram lokma girdiyse çoluğumdan çocuğumdan çıksın. Canımdan çıksın inşallah.
Saygılarımızla.