kız vermezler, çok zor.
kadrolu işi olana bile vermiyorlar kız, he verselerde kız vermiyor
5 bin maaş olacak filan olacak doktor olacak, aşk böyle işte
adam bankada güvenlikmiş kadrolu 2 küsür maaşı var ikramiye var iş sağlam, olmamış.
düşün internet işleri hiç sağlam değil hemde hiç değil
Peki milyon insanın kullandığı bir yazılım projesine veya websitelerine sahipsek (sonuçta bu işte çok başarılı olmuş insanları ve projeleri de görüyoruz, her ne kadar bu ay gelen para miktarı kadar gelecek ay ya da bir sonraki sene aynı miktar para geleceği garanti olmasa da) evini arabasını ofisini herşeyini internetten kazandığı parayla satın almış full time bu işi yapan ve tonla kendine yetenek geliştirmiş şirketlerin bile arayacağı biri için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz?
Bence burada miktarlar devreye giriyor hocam. Aylık 3-4 rakamlı kazanan da netten kazanıyorum diyor 5 rakamlı kazanan da netten kazanıyorum diyor. Memurun senelik maaşı kadar her ay kazanan da netten kazanıyorum diyor. Arada uçurumlar var.
Bana sorarsan bir çok yeteneği olup da bu ay 5 rakamlı kazanmış adamın projelerine bi zarar gelse ve gelecek ay bi anlık kazançları dursa bile, kısa sürede kendini toparlayabileceğini düşünüyorum. Çünkü öyle bir devirdeyiz ki günden güne bilgisayarın telefonların internetin değeri ve gücü artıyor.