enngerek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merakla bekliyorum hocam. Açıldığında pm atarsanız sevinirim, bir kaç ay mobilim de
tabi pm ile haberdar ederim çalışmalarımın yarısını en azından bitirdikten sonra yayın hayatına başlayacak

Stefua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mybb.com.tr destek forumu kapalı sanırım kendi siteme mybb kurdum destek forumuna girdim ne mesaj yazılıyor ne birşey. Eskiden mybbturkiye.com king wolf vardı ona ne oldu?
mybb.com.tr uzun bir süredir üye alımıda durdu galiba şunu biliyorum sadece üyelere yorum konu açma izni kapalı bayadır mevcut güncellemeler yayınlanıyor sadece uzun bir süredir bu bence bir zarar ama xpserkan ve ekibi ne düşünür bilemiyorum

ikinci soruna gelince aylar önce kapattılar sitelerini sebeplerini açıklamışlardı şuan aklımda değil

başka siteler hakkında pek fazla yorum yapmak istemiyorum alternatifler güzeldir benim açtığım sitede bulamadığını diğer sitede bulursun onda bulamadığını bende bulursun amaç rakip olmak değil amaç yararlı olmak tamamen eğer Allah nasip ederse planlarım değişik ekip şuan kurulmadı güvenebileceğim adam gibi adam olduğuna inandığım yaşı kaç olursa olsun ama sorumluluk bilincinde olup elini taşın altına koyacak
TR çeviri
destek
tasarım
ekibi kurma gayretindeyim şuana kadar böyle bir mesaj görmedim site daha açılmadı ama domain hazır belli birşeyi yerine oturtup açmak istiyorum herşey mybb kullanıcıları için

ayrıca forum kuralları esnek olacak zamanı gelince site açıldığında duyuru konusunda oluşan fikirlerimi belirteceğim

ayrıca benim için önerileriniz önemli lütfen fikirleri olanlar burdan yazmak istemezse pm yoluyla yazsınlar