CodeTime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana katılıyorum hocam ama "web sitesi gelirine bel bağlayıp evlenilmez" diyen bir arkadaş var bu konuda. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Diyelim ki biz kendi işimize saygı duyuyoruz ama toplum bir türlü kabul edemiyor ve bunu meslekten saymıyorsa, evleneceğimiz kişinin ailesine bile bir türlü anlatamıyorsak, bu durumda ne yapılmalı?
Hocam ben toplum yada milletin dusuncesi icin yazmadim onu. Senin atiyorum son 2 yil xxxx gelirin var evlendin ona gore borca harca girdin site spama dustu siralamadan dustu vs. Oldu gelirin gitti ne olacak ? Ha dersen ki e isten atilirsan nolur. Bir web sitesini tekrar saglam gelir elde eden hale getirmek aylar belki yillar surer ama meslegin elindeyse 1 haftada is bulursun.

Yanlis dusunuyorsam eyvallah ama ben bu konuda cok dusundum boyle bir sonuca variyorum belki de benim sitelerim tam kazandim dedigim an patladigi icindir. Tabi ki ben tamindir donanimhaber vb. Gibi site sahipleri icin demiyorum onlar zaten meslek haline getirmis ofislerde calisan insanlar