Sinan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlara katılıyorum site loglarınızı inceleyin derim.

Ama firmanızı da değiştirmenizde fayda var , ucuz etin yahnisi az olur. R10'daki ucuz fiyat politikası güden firmalarla çalışmamanızı öneririm. Birşey ucuzsa kalitesiz olduğu anlamına mı gelir derseniz evet derim. Kimse kaliteyi ucuza vermez verdiğini iddaa ediyorsa kendini kandırır.

Ucuz olan birşeyden beklentiniz az olur pahalı bir hizmet alıyorsan firmadan da bunları talep edecek bir sözün olur.

Natro , sadecehosting , v i t a l hosting gibi büyük firmaları tercih etmeniz de fayda var.

Yurtdışı lokasyon düşünüyorsanız reseller fiyatına ovh 'dan direk vps alabilirsiniz.
Bence , Ucuz hizmetler herzaman kalitesiz anlamına gelmez sinan bey,
Öncelikle firmanın fiyatına bakmak daha sonra firma şikayetlerine daha sonra müşteri yorumlarını inceleyerek satın almak gerekir,hatta bence çok daha önemlisi hizmet sözleşmesini iyice okumak gerekir.

Yukarıda saydığınız firmaların da neredeyse 100`lerce şikayet konusu mevcut olan firmalardır. Hatta bazı firmalar bu forumda isminin bile geçmesini istemeyen firmadır.
Bence bir ürünün pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmesi demek değildir.

Bu sektörde 5 yılı aşkın süredir hizmet veren bir firma bence kalitesiz değildir.Sadece donanımsal yada teknik personelinde bir sıkıntı mevcutdur bunlarda her firmada olabilen bir durumdur.
X firması yada y firması için bu sözleri söylemiyorum aynı sorunlar inanın her firmada olabilen bir durum.Herzaman söylerim hizmetde mutlaka kusur olabilir önemli olan çözüm üretebilmekdir.

Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur yukarıdaki düşüncelerim sadece benim kendi düşüncemdir.