Hocam sayenizde baktım sağolun,
Tam spam
Bu sitedeki sayfaların otomatik olarak oluşturulmuş anlamsız kelimeler, gizleme, başka web sitelerinden içerik toplama gibi saldırgan spam teknikleri kullandığı ve/veya Googleın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni tekrar tekrar ve çok kötü şekilde ihlal ettiği belirlendi. Daha fazla bilgi edinin.
vardı. İnceleme talebinde bulundum. Bu spam olayı benden önceki sahibinden dolayı mıdır bana yeni mi verilmiştir öğrenebilir miyiz benim içeriklerim özgün sıfır site benden kaynaklandığını düşünmüyorum ama benden önce teklonoji bloguymuş alıntı içerik doludur herhalde. İnceleme ne kadar sürer bir bilginiz var mı?
3 hafta önce aynı konuyu açmıştım

9 gün index almamıştı sitem..
Nasıl index aldı diye sorarsan kesin diyemem ama bir arkadaşın önerisi ile webmaster tools'tan sitemap'ı sildim tekrar yeniden ekledim.. Sonra da google'a siteyi incelemesi için domaini yeni aldım,, içerikte spam kesinlikle yoktur gibi kısa bir makale gönderdim
sonuç: 2 ün sonra index..
Eğer denersen 48 saat sonra sonuç olumlu ya da olumsuz farketmez etiket yapıp paylaşırsan sevinirim.. kesin sonuç mu emin olmak istiyorum..