ATTONUR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ardıçlıysa sıkıntı olmaz ama talatpaşa olsun örnek vs yaklaşmayın buralara 18-19 yasına geldim nerdeyse esenyurt tam bir terör yuvası. meydanda neler oldu neler atatürk heykelini indirdiler türk bayrağı vs neler neler ırk ayrımı yapmıyorum ama çoğunluk kürt mütahitler ve çoğunluk kürt olunca sözde kürdistan bayrakları denilen paçavralar falanla gezerler asarlar polis falan hiçbişey yapamıyor. Siyasete girmek istemem ama böyle biryer esenyurt. Ailem esenyurdun en eskilerindendir. Esenyurt Türkiyenin 1. konut kenti yapılanmada. Çoğunluk kürt olunca çocuklar birsürü birşey anlatamıyorsun hocam kısaca esenyurda yaklaşmayın ben burda yaşadığımdan nefret ediyorum cidden. Allahtan eskilerdenizde kimin ne olduğunu biliyoruz. Güvenlik bakımından hiç güvende değil. Beylikdüzü vs gibi yerlere bakın derim. Gözünüzü korkutmak istemezdim ama bölye bir yer bu arada her semti gezdim Talatpaşada oturuyorum önermem hocam.

Hocam yorumunuz icin cok tesekkurler.

Biz ardicli mahallesine gelmeden once bahsettiginiz yerlere goturdu bizi emlakci. Konutlar 80-90bin lira ama dediginiz gibi sokaklarda o rezil bayraklarla doldurulmus cok kotu bir bolge. Ama ardicliya geldikten sonra emlakcidan ayrilip bahsettgimiz dairenin direkt sahibini aradik, ardiclida oyle olaylar olmuyormus insani diger semtlere gore daha iyi. Bu yuzden alirsak sadece ardiclidan alacagiz. Yarin da beylikduzune tekrar bakacagiz. Ucuz dairelerin oldugu yerleri tekrar ogrendik oralara gidecegiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk