SoftCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır sürekli birileri bu tarz siteler açıyor ama hepsi kapalı olan mctr karşısında ezilip kepenkleri kapatiyorlar. Umarım bu sefer siz başarılı olursunuz. Mybb ye yenilik lazım 2.0 da gelecek çok güzel özellikler var ama 1.8 tam manasıyla çöp denecek durumda çünkü tam arada kalmış bir sürüm. Geliştiriciler de destek vermek istemiyor geliştirme yapmıyor 2.0 ı bekliyor. Haksızda değiller.
Merhaba,

Değerli yorumun için teşekkürler öncelikle yorumuna gelince
ben mybbdestek.com eski yöneticilerinden **SaBRoZa** ordaki nickim. bu site kapanma kararı aldı yakın dostum themem tarafından saygı duyduk mctr alternatifken bir anda bir numara oldu bu sayede rekabette olan bir başka sitede yayın hayatına son verdi önemli olan bunlar değil kimseye tepki olsun diye iş yapmak değil gerçekten iyi bir iş yapmak için bu kararı aldım mctr gelince senelerdir üye paylaşımına kapalı nedenide bilmem ama öyle kavga gürültüden yana bir adam olmadığımı ama yeri gelince lafımı esirgemediğimi eskiler bilir xpserkanla da dostuğum vardır mybbmod.com ona satmıştım uzun soluklu bir yola girdiğimden eminim yeterli destekte siz mybb kullanıcılarından bekliyorum bilindik şikayetlerden uzak aklı başında güzel bir ekip kurmaktan yanayım inşallah olur

MyBB 1.8 le başlayacak olan destek site anlayışı 2.0 la da süreceğinden emin olabilirsiniz

bilindiği gibi bu işler ekip işi ekipte toplamak istiyorum tek başımıza bu işler bir yere kadar yürür herkes elini taşın altına koymalı anladığı konularda