Valla henüz adsense reklam gibi şeylerden 1 kuruş para kazanmışlığım yok ama çok küfür etmişliğim var ordan burdan zıplayanlar için. Fakat kardeşim haksızsın git ailen ile netfli..den izle diji... ten izle torre.. indir izle... ama bunlar maliyetli ve zaman alıyor değil mi ? evet ben de öyle düşünmüştüm. kalitelisine temizine göz dikiyorsan paşa paşa başka seçimler yapacaksın. hiç bi site sahibi seni oraya zorla sokmuyor öyle değil mi ? işte bunlar hep seçim meselesi... ayrıca onu bilmiyorumda po.r.. yayınları ayrı tutuyorum neyi kimden saklıyorz hayrola ? insan doğası öyle de böyle de şimdi ya da sonra görecek soracak sorgulayacak çocuk ya seninle ve sana ya da arkadaşlarıyla gizli gizli. insan vücudu tabu olmaktan çıkmalı prez..ti. ve pe. de utanılacak saklanacak ne var Allah aşkına yav. aman benden duymasın kesinlikle öyle bişi yok evlenene kadar mem. cü. adet diye bişi yok öyle mi ? bilmiyorum psikolog vb. arkadaşlar daha iyi çözümleyeceklerdir bu konuyu ama bana göre yozlaştıran bu görüntüler değil saklı gizli ve cazip hale getirmek bu gibi şeyleri...yanlış ta olabilirim doğru da fikrim bu şekilde. ve son cümlem her türlü emeğe saygı kimse makinist olmaya meraklı değil diyerek bitiriyorum.