site sahibi de enayi zaten domain+host up için onlarca server down için tonla premium sitelere para versin.. hem bedava izleyecem hem de reklam görmeyeyim diyorsan itunest netflixe bakmanı öneririm..
Adam zaten girenden tonla para kaldiriyor, bu kadar site sahiplerini fakir gorstermenin manasi yok

Ayrica adamin isyani hakli, bari cocuk kategorisindeki bolumlerde +16 reklam yayinlamayin diyor..
netflixe üyeyim.
bu arada "madem host server parasını ben ödüyorum milletin çocuğuna istediğim her şeyi göstermeye hakkım var" yaklaşımını sevdim.
orjinal insanlar ! görmek mutluluk verici.
+++
orjinal kısmını sevdim aynısını sizin için de söyleyebilirim! zaten kendinizi güzel açıklamışsınız "prensipli korsan(emek hırsızı)" siz insanların emeğini düşünmüyorsanız site sahiplerinin de etik ahlak gibi kavramları düşündüğünü sanmam
milletin çocuğu böyle dizileri izliyor böyle sitelerde takılıyorsa senden benden çok biliyordur ve giriyordur ***** içerikli sitelere. bırak interneti tv'lerde pembe dizilerde neler neler gösteriliyor, ahlaksızlık diz boyu.. en basit bir maçta pre*tif en basit reklamlarda p*d reklamları.. daha saymaya gerek yok sanırım
Bos yere sdk yarisina girmenin anlami yok bence, iki tarafinda hakli istekleri var, ancak yayinci icerigini kontrol etmek zorunda..