Açıkçası bilişim sistemleri mühendislerini küçümseyen sizsiniz.

Evet, bir bankada vasıfsız, tek satır koddan söz dizimi hatası alan yada bir bilgisayarı kuramayan bilgisayar mühendisinin verdiğim örnekteki kademeye erişmesi imkansız. Erişen varsa buyursun yazsın yorumların tümünü kaldıracağım. Hatta utancımdan gidip üyeliğimi 2 hafta tatil moduna alacağım. Önemli olan vasıftır diyerek anlatmak istediğimi yineliyorum. Siz ne dediğimi sentezlemeden bardağın boş tarafına bakarak bilgisayar mühendislerini aşağıladığımı düşünüyorsunuz hayır ben aşağılamıyorum siz algıladığınız şekilde yorumluyorsunuz.
http://ww1.emu.edu.tr/tr/programlar/...=ders-programi - İnceleyecek olursak hem yazılım mühendisliği hemde bilgisayar mühendisliği ortak derslerinden oluşan bir bölüm ve
VERİTABANI yönetimi ağırlığında.
Tekrar yineleyerek diyorum ki VASIFSIZ bir bilgisayar mühendisi ile VERİTABANI yönetiminden anlayan ORACLE uzmanlık sertifikası olan bir bankacılık bölümü mezununu karşılaştırırsak bankacı daha iyidir.
Artık nasıl algılayıp yorumlarsan yorumla hocam tekrar ifade etmekle uğraşamayacağım. Siz yanlış anlıyorsunuz.
İyi akşamlar
Ek:
Vasıfsız bir bilgisayar/yazılım/bilişim sistemleri mühendislerinden herhangi birisinin yanı sıra ORACLE, MICROSOFT, CISCO, PYTHON zart zurt hangisini beğenirsen uluslararası geçerli uzmanlık sertifikasını almış moleküler biyoloji ve genetik mezunu daha iyidir.
Vasıflı vasıfsız örneğini vericeksen, öteki değişkeni yani mesleği sabit tutacaksın ki, ne dediğin anlaşılsın. Tıpkı biyolojide öğrendiğimiz kontrollü deney gibi.