Reklam yapacaksınız hocam gerçi her webmasterın çöplüğü bellidir. Farklı birşey düşünmelisiniz.
Hocam reklam şart ona yuklencez.
Biran önce mobil platformada dökmen lazım
Hocam pm attiniz zaten
Selamlar,
Hocam öncelikle hayırlı olsun her ne kadar bir r10 etmesede yinede beliir bir miktar aktif üye barındıran bir forum (arada geziniyorum

)
- Mobil platformda kllanılabilir hale getirmeniz önemli
- Forum yarışmaları vs. düzenleyerek belki bir miktar geri dönüş sağlayabilirsiniz.
-Farklı bir domain satış,ticaret opsiyonu geliştirerek mevcut rakiplerinize nispeten bir farklılık sağlayabilirsiniz, bununda bir geri dönüşü muhakkak olur.
-Sosyal medyada farklı bir konseptte webmasterlara hitap ederek forumu aktif bir platforma çevirme şansına sahipsiniz.
Tabi r10 hükümranlığını yıkabilir misiniz? Zannımca mevcut şartlarda imkansız.
Çıktığınız bu zorlu macerada başarılar dilerim
Hocam Teşekkürler, tum onerileriniz aklımda
Eskiden çoluk çocuk vardı.Hatta çocuk demesi bile hata çoluk vardı burada

Sahibi de arkadaşımdı...Orada da hesabım vardı.Açmıştım...
Tek sevdiğim özelliği flood yerine GÜNCELLE seçeneği..güncelleyince hemen anasayfaya düşüyordu..
Şimdi yapmanız gereken şey, FORUM KONUSUNDA TECRÜBELİ kişiler ve iyi reklam..eskiden iyi bir imajı yoktu..Ama elinizde güzel işler çıkaracagını umuyorum..
Ayrıca sıfırdan forum yapılacagına webkurnaz gibi isim yapmış bir siteyi alarak güzel bir iş çıkarabilirsiniz...
Ben iyi kötü değerlendirmek pembe tablolar çizmek istemedim..Ama almışsınız ve iyi etmişsiniz..İyi bir iş çıkaracagınızı temenni ediyor, webkurnazın marka haline çok farklı bir imaj katacagınızı umuyorum..
Başarılar
Hocam evet yas ortalamasi biraz düşüktü fakst suan forumda çocuk hatta çoluk yok

Onerilerinizi dikkate alcam Teşekkürler
Sagolasin
Bu forumu biliyorum, sosyal medya ağırlıklı bir forum. Son 2 yıl içerisinde kaç kişinin elinden geçti. Artık tutacağını zannetmem ama şu haliyle bile eskisinden güzel, başarılı ilerliyorsunuz. Forum sosyal medya ile ilgilenen webmasterlara daha çok hitap ediyor konular ve üye bakımından
Teşekkürler hocam insallah iyi yerlere gelcez. Tutmasi için gerekenleri yapcaz