Tabiki kullanmak istemeyen arkadaşlar, kullanmayabilirler. Kimseye zorla kullandırma hakkım da yok.
Ana konuda bahsettiğim videoyu 10 dakika içerisinde Ana Konuya iliştireceğim. Yayıncı olacak arkadaşların karlı çıkacağını düşünüyorum tabiki son karar sizin.
Yayıncı paneli kullanım videosu linkini ilk mesaja ekledim. Ayrıca bahsetmek istediğim bir kaç şey daha var arkadaşlar:
-> Bir yayıncı olarak, domainimi herkes görecek diye bir kaygınız olabilir. Domaininiz kimse ile paylaşılmaz ve otomatik olarak Site123 şeklinde kodlanır. Eğer müşteri Domain adını öğrenmek isterse size tek tıklama ile domain adını öğrenme talebi yollar. Siz de tek tıkla izin verir yada reddedersinz.
-> Ayrıca siz site adını, site kategorisini, sitenin dilini, aylık, üç aylık ve tanıtım yazısı fiyatlarını belirlersiniz. Linksatinal.com, günlük olarak eklediğiniz sitelerin İndex sayısını, Alexa Ülke, Alexa Dünya sıralamalarını ve Site Yaşını kontrol ederek site adını paylaşmadan Müşterilere sunar.
1-Sitenizi kullanan kişilerin ne gibi karlı çıkacağını açıkça belirtmelisiniz. 50 liraya link satarken bunun 10 lirasını size vermenin karlı olduğunu düşünmüyorum. Sizi link alıcıları ile buluşturuyoruz bu kadar komisyonda hakkımızdır diye düşünüyorsanız müşteri ile buluşamama gibi bir durumumuz yok zaten. Link tanıtım yazısı almak isteyeni r10 ve ******* gibi sosyal ağlarda zaten buluyoruz.Sitenizin hitinin bu 2 webmasterdan çok olacağını da düşünmüyorum.
2-site verilerimi kimsenin görmesini istemezse görmez demişsiniz. bir satıcı olarak sitemin herkes tarafından görmesini isterim. Çünkü sitemi ne kadar kişi keşfederse sitemin hiti o kadar artar ve müşteri kitlem çoğalır. Alexa değerim düşer.
Baştada belirttiğim gibi amaç konu baltalamak değil.Sisteminizi güzel ifade etmelisiniz. Kullacınıcılar karlı çıkacak derken ne açıdan karlı çıkacağını iyi belirtmelisiniz. yoksa 50 liranın 10 lirasını sisteme kaptırmanın karlı bir tarafını göremiyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.