Merhabalar,
İnternette gördüğüm ve benimde yeni kullanmaya başladığım
Hashflare bitcoin mining sitesini sizlere tanıtacağım.
Bu mining sitesi "hashcoins.com" sitesinin bir parçasıdır.
https://www.hashcoins.com/company/team/
Buradaki adreste kurucu ve çalışanlarını görebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki Instagram hesabında daha ayrıntılı resimler bulabilirsiniz.
https://instagram.com/hashcoins/
Site sahibi ile görüşüp denemek için belli bir kazım gücü istedim. O da bana 100 GH/s SHA-256 ve 5 MH/s Scrypt cloud mining gücü verdi. Aşağıda siteye nasıl kayıt olacağınız ve ortalama kazançları resimler ile anlatmaya çalışacağım.

Register butonuna basarak kayıt olma sayfasına geçelim.

Kayıt olma sayfasında E-mail kısmına mail adresimizi yazalım(onay maili geleceği için doğru yazdığınızdan emin olun). Country kısmında Turkey seçtikten sonra Password ve Repeat Password kısımlarına şifrenizi yazın. Son olarak REGISTER butonuna basarak kayıt işleminizi tamamlayın. Mail adresinize gelen onay mailindeki linke tıklayarak hesabınızı aktif hale getirin.

Hesabınız aktif hale geldikten sonra sitede yukarıdaki menüden Login kısmına basarak karşınıza çıkan sayfada e-mail adresinizi ve belirlemiş olduğunuz şifreyi girerek hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüde "Buy Hashrate" butonuna tıklayın. Altında 3 farklı seçenek çıkacak. Şu an için Scrypt-N seçeneği ellerinde mevcut değil. Yukarıda SHA-256 tıklayarak örnek anlatımımı buranın üzerinden devam edeceğim. SHA-256 tıkladığınızda aşağıdaki ekrana geçiş yapmış olacaksınız.

Buradan almak istediğiniz kadar mining gücünü seçtikten sonra "Proceed" butonuna basın.

Proceed butonuna bastıktan sonra karşınıza yukarıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecek burada da eğer indirim kodunuz var ise "Redeem code" kısmına tıklayarak kodunuzu girebilirsiniz. Daha sonra "Select Payment Method" butonuna basarak hangi yöntem ile ödeyeceğiniz seçin.

"Select Payment Method" butonuna basınca karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran belirecek. "Pay with BTC" butonu ile Bitcoin ile ödeme yapabilirsiniz, "Pay from Balance" ile hesabınızda eğer mevcut bakiye var ise onunla ödeme yapabilirsiniz, "Pay with wire tranfer" butonu ile havale ile ödeme yapabilirsinz, "Pay with credit card" butonuyla kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz, "Pay with Webmoney" ile Webmoney kullanarak ve "Pay with Payeer" ile Payeer kullanarak ödeme yapabilirsiniz.
Yukarıda da bahsettiğim gibi benim hesabımda şu anda 100 GH/s SHA-256 ve 5 MH/s Scrypt mining gücü mevcut. Aşağıdaki resimlerde en sağdaki tabloda elimdeki mining gücü ile 1 günlük (1d), 1 haftalık (1w), 1 aylık (1m), 6 aylık (6m), 1 yıllık (1y) olmak üzere SHA-256 ve Scrypt için ne kadar kazanç elde edebileceğimiz yazmaktadır.
İlk aldığım ödeme aşağıdadır. Ödeme talep ettikten sonra mail adresine gelen onay mailine tıklar tıklamaz ödeme işleme alınmış, cüzdana gelmiştir.
Referansım ile kayıt olmak için TIKLAYIN. Refsiz kayıt olmak için tıklayın.
Referansımla ve referansım olmadan nasıl üye olursanız olun aklınıza herhangi bir soru takılıyor ise çekinmeden sorabilirsiniz.
Not: Site ile herhangi bir bağlantım yoktur, sadece kullanıcısıyım. Bilginize...