ulbim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Öncelikle resimlerinizin özgün olmasının size dönüşünün daha iyi olacağını belirtmek isterim. Sitenizdeki resimlerin title ve alt etiketlerine şu şekilde dikkat edebilirsiniz. Mesela Saat kulesinin bir resmini yayınlayacaksınız. Bunun title etiketi "Saat Kulesi" alt etike ise "Saat kulesi gün batımı" gibi olmalı. Bunun ardından sosyal imlemeler kullanabilirsiniz instagram gibi. Paylaştığınız resimlere sitenizin linklerini verirsiniz. Bunu yaparken verdiğiniz linkleri çeşitli url kısaltma sitelerinden kısaltıpta yapmanız size fayda sağlayacaktır. Ve unutmadan sitenizin mutlaka bir görsel sita haritası bulunsun ve bu haritadan arama motorlarının haberi olsun. Anladığım kadarıyla wordpress alt yapısı kullanmaktasınız bunların hepsini wordpress eklentiler ile yapabilmeniz mümkün.
Öncelikle açıklayıcı cevabınız için teşekkürler
Site haritası ve bahsetttiğiniz alt etiketleri bundan sonraki wallpaperler için uygulayacağım.Bakalım durum ne olacak.
Sosyal medya ise instagram değilde pinterest olarak düşünmüştüm. İnstagram işinide araştıracağım

KayipSakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sırf adsense için wallpaper sitesi açmayı düşündüm ama açmadım rakipler çok ve özgünlük çok az, farklı bişeyler koyman gerekiyor sayfaya, her resim için güzelce açıklama yazacaksın
bir de tavsiyem power point sunum arka planları koymaya çalış talep ordan da geliyor
Haklısınız hocam genel wallpaper sitelerinde rekabet çok. Ama benimki genel değil bir konu üzerine . Rekabet açısından sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum