Merhabalar,
Ulbim adlı domain yaşı 1 ay olan, web hizmetleri verecek, wordpress tabanlı ve eklentilerle güçlendirilmiş olan web sitemin google aramalara "ulbim" yazdığım da bunu mu demek istediniz "ulakbim" olarak düzeltme sunuluyor.
Bununla ilgili bir strateji izliyorum.

-Aşırıya kaçmadan 1 ya da 2 günde bir sosyal imleme yapıyorum, (gerek kısaltılmış url'ler, gerek site ana dizini dışındaki sayfa url'leri)
-Blog sayfasında günde 1 tane özgün içerik paylaşıyorum.
-Çeşitli toplistlere günde 2-3 olmakla beraber kayıt yapıyorum. (Bunu yaparken doğal davranmaya sitelerin pagerankinin çok yüksek olmamasına dikkat ediyorum.
-Ana Sayfa ve alt bölümdeki açıklamalarda 3-4 günde bir ufak güncellemeler yapıyorum.
-Google üzerinden arama düzeltilip farklı ip ve cihazlar üzerinden (farklı lokasyon, cihaz, tarayıcı) siteye düzeltilmiş kelimeden giriş yapılıyor. (Düzenli olarak)
-Alexa toolbar yüklenmiş bir çok bilgisayar üzerinden anayasayfa ve alt sayfalarda geziniliyor. (Farklı ip, cihaz ve lokasyon)
-Analytics, alexa, Google search console vb. sitelerde kayıtlı ve gerekli işlemler yapılıyor.
-Site içerikleri içerisinde "ulbim" adı altında iç linkleme ve etiketler mevcut vr güncellemeleri yapılıyor. (Bunu mu demek istediniz ile gelen sorunlarda bunun önemli olduğu biliniyor.)
gibi bir strateji izliyorum. Bu konuda tartışmaya, öneriye ve eleştiriye açığım çünkü çok sık karşılaşılan bir sorun değil. Daha hızlı bir şekilde bu sorunu aşmak için önerisi ve kullanmış olduğu stratejisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.