ismail.diler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bugun vergi dairesine gitmiş ben üniveritede oldugum için babam hallediyor. Vergi dairesine 381.70 krş yanılmıyorsam ücret ödemiş sonra şöförler odasına gitmiş normal 1.25 tl dosya 30 tl gibi bir ücret almıslar aynı soforler odasından bir tanıdık 3-4 ay önce 5tl ödedigini bildirdi. Dosya mavi bi dosya 1.25 tl üzerinde yazıyor makbuz kesmişler " Gelir Makbuzu " Diye basılı evrak tik koymuslar 30 tl ücret almıslar bende babama sacmalık 1.25 tl lik şeyi nasıl 30 tl ye alıyon dedim gitmiş geri vermiş almış parayı şimdi ben bu işi nasıl hallederim okudugum yerdede arkadasım ehliyet aldı soforler odasına 5 tl verdigini söylüyor 30 tl istedikleri yer kocaeli memleketim.
Normalde gittiğiniz sürücü kursu bu dosyayı da size vermesi gerekiyor. Ayrı bir sektör oluşmuş bunun için. Adana'da emniyetin bulunduğu caddeye girince elinde dosya görürlerse peşine takılıyorlar, nereye gidiyorsun falan filan ben de gidiyorum diyorlar dosyan eksiktir gel halledelim deyip seni ofislerine götürüyorlar. Başlıyorlar bir sayfa için 50 TL istemeye yok falan ben de o kadar deyince 15'e düşürüyorlar. Ben de yok deyip çıktım.