Hocam yorumunuzdan anladığım kadarıyla Adsense hakkında cidden fazla bilginiz bulunmuyor. Sizin o siteye girdiğinizde kendi sitenizdekiyle aynı reklamı görme sebebiniz, o reklamların ziyaretçinin ilgi alanına göre çıkıyor olması. Girdiğin sitenin kategorisine göre çıkmıyor o reklamlar. Google gerek arama motorunda yaptığınız arama geçmişi gerekse ziyaret ettiğiniz tüm siteleri kaydediyor ve bunları reklamverenlerinin reklamlarını gösterirken kullanacağını zaten belirtiyor. Eğer chrome kullanıyorsanız tüm geçmişinizi takip ediyor zaten bide senkronizasyon açıksa. Siz haber sitelerinde gezip +18 bir siteye adsense kodu koyarsanız o sitede haber reklamı çıkacaktır, çünkü sizin ilgi alanınız odur, sizin ilgi alanıza göre reklam çıkar ki ziyaretçinin dikkatini çeksin tıklasın.
Adsense'den 69 tıklamaya 11 kuruş kazanmak mümkün olduğunu sanmıyorum, bu kadar düşük orana reklam yayınlanmıyor zaten bildiğim kadarıyla. Bunun yanı sıra görseldeki oranlar çok saçma, adsenseden anlayan birilerine hatta direk yetkililere sorun aynı cevabı verecektir. 3 Yıldır kullanıyorum ilkkez görüyorum böyle bir oran, olabilecek seçenekleride belirttim şuan normal bir durum değil bu oranlar.
1- Ya görselde oynama yapılmış.
2- Tıklamaların gelirleri spam, bot olması nedeniyle geçersiz sayılmış ve silinmiş.
Bot olan her tıklamada hesap ban yemez, öyle olsa ben önüme gelenin hesabını banlatırım tek benim sitem kalsın diye bu durumda en yüksek oran veren reklamlar zorunlu olarak benim sitemde çıkar ve köşeyi dönerdim yani.
Google bu tıklamaları aşağı yukarı takip edebliyor, site sahibinin kendi yaptığından şüphelense zaten anında banlar. Site sahibinden şüphelenmez ise banlamaz.
Sistemi bilen birisi AhmetKofali gibi 69 tıklamaya 11 kuruşu görünce

tepkisini verir, vermeside gerekli ilginç çünkü.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14:55 -->-> Daha önceki mesaj 22:03:18 --
Zerare takip edip etmediğini merak ediyorsan google ın, gir arama motoruna Hosting yaz 1-2 siteye gir aramada çıkan. Çık sonra tekrar gir aramaya Hosting satın al yaz sonra direkt olarak sitene gir ve çıkan reklamlara bi bak
Bu dediklerini bilmemek için kör cahil olmak gerekir herhalde.Ben arkadaşın sitesine herhangi bir arama yolu ile girmedim.Toplam da 3 reklamı vardı birisi sitesi ile alakalı oyun reklamı,diğerleri alakasız banka reklamlarıydı.
Sizin mantığınıza göre bana oyun reklamı çıkması imkansız.Çünkü ben hayatında ne bilgisayardan oyun oynamış,ne de oyun kelimesini aratmış biriyim.Lakin arkadaşın sitesin de karşıma çıkan ilk reklam bir oyun reklamıydı.
Sizin bu dediğiniz şehir efsanesi.Şu an için adsense ile ilgili hiç bir algoritmanın çözülmüş değil,zaten çözülseydi arkadaşın durumunu burada tartışmazdık.
News kayıtlı gün de 15K+ hiti olan sektörel bir haber sitem var.Emin ol dostum sen ekmeğe "mama" derken biz ingilizce eklentileri türkçeye çevirip,dolar üzerinden adsense ödemesi alıyorduk.