zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spam tıklanmalar hesabın banlanmasına neden olur.Arkaşın TO oranı normal zaten,1000 gösterim ile 50 tıklanma alması anormal bir durum olur.Fakat Tbm aldığı ücret çok düşük.Bu da şundan kaynaklanabilir,sitesi oyun üzerine ve yakından uzaktan alakası olmayan reklamlar çıktığı için tıklama başına genel de 1 kuruş kazanıyor.Bir kaç saat önce baktım sitesine,çıkan reklamlar benim haber sitem de çıkanlar ile aynı.Ben aynı reklam 10 kuruş,diğer arkadaş 1 kuruş alıyorsa sorun siteden kaynaklanıyordur.

Muhtemelen siz hiç düşük gelir görmediğinizden dolayı,istatistikleri inanmadınız.Fakat durum hayli vahim.Şu son 6 ay da öyle rakamlar gördüm ki ben,artık "100 tıklamaya 1 TL aldım" diyen biri çıksa emin olun inanırım.
Hocam yorumunuzdan anladığım kadarıyla Adsense hakkında cidden fazla bilginiz bulunmuyor. Sizin o siteye girdiğinizde kendi sitenizdekiyle aynı reklamı görme sebebiniz, o reklamların ziyaretçinin ilgi alanına göre çıkıyor olması. Girdiğin sitenin kategorisine göre çıkmıyor o reklamlar. Google gerek arama motorunda yaptığınız arama geçmişi gerekse ziyaret ettiğiniz tüm siteleri kaydediyor ve bunları reklamverenlerinin reklamlarını gösterirken kullanacağını zaten belirtiyor. Eğer chrome kullanıyorsanız tüm geçmişinizi takip ediyor zaten bide senkronizasyon açıksa. Siz haber sitelerinde gezip +18 bir siteye adsense kodu koyarsanız o sitede haber reklamı çıkacaktır, çünkü sizin ilgi alanınız odur, sizin ilgi alanıza göre reklam çıkar ki ziyaretçinin dikkatini çeksin tıklasın.

Adsense'den 69 tıklamaya 11 kuruş kazanmak mümkün olduğunu sanmıyorum, bu kadar düşük orana reklam yayınlanmıyor zaten bildiğim kadarıyla. Bunun yanı sıra görseldeki oranlar çok saçma, adsenseden anlayan birilerine hatta direk yetkililere sorun aynı cevabı verecektir. 3 Yıldır kullanıyorum ilkkez görüyorum böyle bir oran, olabilecek seçenekleride belirttim şuan normal bir durum değil bu oranlar.
1- Ya görselde oynama yapılmış.
2- Tıklamaların gelirleri spam, bot olması nedeniyle geçersiz sayılmış ve silinmiş.

Bot olan her tıklamada hesap ban yemez, öyle olsa ben önüme gelenin hesabını banlatırım tek benim sitem kalsın diye bu durumda en yüksek oran veren reklamlar zorunlu olarak benim sitemde çıkar ve köşeyi dönerdim yani.

Google bu tıklamaları aşağı yukarı takip edebliyor, site sahibinin kendi yaptığından şüphelense zaten anında banlar. Site sahibinden şüphelenmez ise banlamaz.

Sistemi bilen birisi AhmetKofali gibi 69 tıklamaya 11 kuruşu görünce tepkisini verir, vermeside gerekli ilginç çünkü.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14:55 -->-> Daha önceki mesaj 22:03:18 --

Zerare takip edip etmediğini merak ediyorsan google ın, gir arama motoruna Hosting yaz 1-2 siteye gir aramada çıkan. Çık sonra tekrar gir aramaya Hosting satın al yaz sonra direkt olarak sitene gir ve çıkan reklamlara bi bak