Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O oranlar anlık olarak tıklamadan gelen kazanca göre değişiyor zaten 1 tıklama 100 TL getirirse 1000 Gösterim oranı bir anda fırlayacaktır, ama eğer tıklama 1 kuruş getiriyor ve 1000 kişide 69 tıklama oluyorsa BGBG 0,69 TL olarak görüntülenir.

Buradaki anormallik normal bir durum değil, 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum Adsense ilkkez böyle bir şey görüyorum. Dediğim gibi muhtemelen arkadaş oynama yapmadıysa tıklamalar spam olarak görünmüş ve geliri düşürülmüş.
Spam tıklanmalar hesabın banlanmasına neden olur.Arkaşın TO oranı normal zaten,1000 gösterim ile 50 tıklanma alması anormal bir durum olur.Fakat Tbm aldığı ücret çok düşük.Bu da şundan kaynaklanabilir,sitesi oyun üzerine ve yakından uzaktan alakası olmayan reklamlar çıktığı için tıklama başına genel de 1 kuruş kazanıyor.Bir kaç saat önce baktım sitesine,çıkan reklamlar benim haber sitem de çıkanlar ile aynı.Ben aynı reklam 10 kuruş,diğer arkadaş 1 kuruş alıyorsa sorun siteden kaynaklanıyordur.

Muhtemelen siz hiç düşük gelir görmediğinizden dolayı,istatistikleri inanmadınız.Fakat durum hayli vahim.Şu son 6 ay da öyle rakamlar gördüm ki ben,artık "100 tıklamaya 1 TL aldım" diyen biri çıksa emin olun inanırım.