Site profilimde mevcut hocam. Ayrıca forum subdomaini de dahil bu kazançlara.
Site oyunla ilgili olduğu için genelde oyun reklamları oluyor.
Bir de acaba bazı sivri zekalılar bilerek mi tıklıyor banlatmaya çalışmak için?
Hocam oyun haberleri, rehberleri yayınlıyorum. Net bir kategori yok yani. Bir oyun firmasının fan sitesi.
Hocam şu anlık ana sayfa için değil de forum sayfası için reklam tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Çünkü yakın bir zamanda Goodnews temasına geçiş yapmayı düşünüyorum localhost'ta bir takım denemeler yaptıktan sonra (son kullandığımda hız sorunu vardı da).
Forumda sağ kenar çubuğundaki reklam 300x250, Diablo bölümünün hemen üstündeki de responsive reklam (kodlarla responsive yaptım yani reklamın kendisi responsive değil, belirli boyutun altında 320x50, onun üzerindeyken 468x60 boyutunda reklam gösteriyor).
Ek olarak; konuların içinde sağ üste yaslı bir 300x250, yorumların en altında yine üstteki yöntemle responsive yaptığım 728x90, 468x60 ve 320x50lik reklamlar, bölümlerde sabit ve normal başlıkların arasında yine aynı şekilde 320x50/468x60/728x90 reklam var.
Forum konusun da sana en büyük tavsiyem hiç buluşmaman yönündedir.2005-2010 arasın da vBulletin sisteminin yoğun kullanıldığı dönemler de bu işten iyi ekmek yiyenlerden biri de bendim.Düşünün o dönem de şu an ki xenforo'nun mimari Kier o zamanlar da vBulletin de Kurşun Geliştirici olarak çalışıyordu.Adamın evlendiğini dahi vbulletin.com'dan öğrenip tebrik ettiğimi hatırlarım.
Lakin şu an için forum kavramı tarih oldu.Bana göre bir kaç büyük forum hariç,diğerleri tarih oldu veya ilgisizlikten olmak üzere.Foruma harcadığınız dinamik bir portal oluşturmaya harcayın.
Yok illa ben forum kuracağım diyorsanız,bu dediklerimi tecrübe edersiniz.