yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteniz ceza almış sizin. sorgulamanız gereken şey google url ekleme değil. sorgulamanız gereken şey "neden ceza aldım, bu cezadan nasıl kurtulabilirim?"

benim yaptığım denemede site yükselmedi, geriledi

google url ekleme sayfasının bir çeşit yeniden değerleme yaparak sayfayı normal sıralamasında gösterip sonradan aldığınız cezadan dolayı cezalı sıralamaya götürdüğünü düşünüyorum.

kolay gelsin.
Hocam bazı kelimelerde site olduğu gibi yerinde duruyor. backlink çalışması yaparken kesinlikle ana kelimelere çalışmıyorum. çok doğal backlinkler alıyorum. Ancak sitenin genel yapısıyla çok oynadım. Link yapıları ile oynadım. Örnek verecek olursam link zeytinyağlı dolma nasıl yapılır. İken ben zeytinyağlı dolma tarifi şeklinde değiştirdim. Bu tür düzenlemeler çok yaptım. Almış olduğum backlinkler de son derece kaliteli sitelerden

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:43:00 -->-> Daha önceki mesaj 18:32:26 --

Hocam birde şöyle bir durum var. Ceza aldığım sitelerim 2 yıllık siteler yaklaşık olarak 5 ay önce yeni açmış olduğum benzer kategorilerdeki sitelerime bu sitelerden banner link verdim. Bu yüzden ceza yeme olasılığım var mı?