YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam site 2 yıllık site bundan 2 ay önce tüm içeriklerim belli sıralardaydı. hitim 1000 idi. Hit getiren içeriklerim halen aynı sıradalar. Ancak patlama beklediğim 2. 3. sıralarda olan içeriklerim 9, 10 12 gibi sayfalarda. Anasayfa da site isminde 1. sayfada iken şimdi sabit olarak 5. sayfanın dibinde...

Sitenin teması değiştirildi. Link yapılarını çok değiştirdim. title değiştirdim yani siteyle çok oynadım.

Enteresan olan durum şu 2 ay önce diyelim ki gözleme gelimesi 13. sırada iken imdi 12. sayfada fakat linki yukarıda belirttiğim araçta indexlettiğimde 2 dakika sonra tekrar 13. sıraya geliyor. 1 gün sonra tekrar 12. Sayfaya gidiyor. Anasayfa da indexlettiğimde 2. sayfaya geliyor. kelimesinde sonra tekrar gidiyor.
siteniz ceza almış sizin. sorgulamanız gereken şey google url ekleme değil. sorgulamanız gereken şey "neden ceza aldım, bu cezadan nasıl kurtulabilirim?"

benim yaptığım denemede site yükselmedi, geriledi

google url ekleme sayfasının bir çeşit yeniden değerleme yaparak sayfayı normal sıralamasında gösterip sonradan aldığınız cezadan dolayı cezalı sıralamaya götürdüğünü düşünüyorum.

kolay gelsin.