yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler! 2 günlük SEO uzmanısınız hocam

Anladığım kadarıyla bunu birden çok yaşadınız. Sıralamayı etkileyen yüzlerce kriter var. Bu aracın sıralamada böyle etki göstermesi mümkün mü derseniz pek ihtimal vermem ama mümkünse böyle bir şey "bir nevi tavsiye edilen, bir nevi yeni içerik" muamelesiyle ilgili url'yi dizine eklediğini ama sayfadan yeterli verimi alamadığı için sonradan düşüş yaşadığınızı söyleyebilirim.

Tabi bu sadece bir fikir. Bunu denemedim, sıralamayada etki edeceğini pek düşünmek istemiyorum. Bunu sürekli tekrarlamanın bir sakıncası olurmu ondanda çok emin değilim.

Başka fikri olan arkadaşlar varsa sevinirim. Birde biz deneyelim bakalım şu seo aracını

linki ekledikten sonra ne kadar zamanda bu etkiyi görüyorsunuz sitenizde?
Hocam site 2 yıllık site bundan 2 ay önce tüm içeriklerim belli sıralardaydı. hitim 1000 idi. Hit getiren içeriklerim halen aynı sıradalar. Ancak patlama beklediğim 2. 3. sıralarda olan içeriklerim 9, 10 12 gibi sayfalarda. Anasayfa da site isminde 1. sayfada iken şimdi sabit olarak 5. sayfanın dibinde...

Sitenin teması değiştirildi. Link yapılarını çok değiştirdim. title değiştirdim yani siteyle çok oynadım.

Enteresan olan durum şu 2 ay önce diyelim ki gözleme gelimesi 13. sırada iken imdi 12. sayfada fakat linki yukarıda belirttiğim araçta indexlettiğimde 2 dakika sonra tekrar 13. sıraya geliyor. 1 gün sonra tekrar 12. Sayfaya gidiyor. Anasayfa da indexlettiğimde 2. sayfaya geliyor. kelimesinde sonra tekrar gidiyor.