Önemli dosyam sadece muhasebe programım onuda aradım programcıyı yedekleri al programın dedi sonra format at dedi. Yedekleri aldık sonra iso dosyasını çalıştıramadı program ona bile etki ediyor sanırım. Yedekleri aldık inşallah programa bir sorun olmaz diğer şeyler gereksiz dosyalar.. Ama programcı tahminim 100 200tl ister programı tekrar kurmak için... Güvenlik olarak bir pc alacağım ve nete bağlı olmyacak o pc de muhasebe kayıtlarım tutacağım çift kasa tek ekran tek fare klavye tarzı düşünüyoruz. Ama adamlar çok sağlam ne kadar sövdüm saydım kulakları çınlamıştır!!!

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:04:54 -->-> Daha önceki mesaj 11:01:47 --

EmpaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem geri yükleme maalesef işe yaramıyor.Onun haricinde dosyalar zaten kilitli. Bunun nasıl çözümü olduğuna dair kesin bir sonuç elde edemediğim için hala dosyalarım öyle kalıyor.

Hatta bulursan beni de bilgilendirirsen çok sevinirim dostum, belki çözümü çıkar diye saklıyorum dosyaları hala.

Bir şeyi merak ediyorum, Bu klasörlerde 2 adet internet explorer sayfası var, 2 de notepad var bu 4 sayfayı yedeklediğim rarda var ama sildim o 4 dosyayı formattan sonra o rarları açsam gene bulaşır mı ?