must4f4topal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam renkler çok göz yoruyor hocamın da dediği gibi bu renkler yerine daha açık göz yormayan tonlar tavsiye ederim. Hani bizdeki tabirle cırlak durmuş
Teşekkür ederim renk konusunda pembe iyi gibi geldi ama o konuda düşünücem

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:53:07 -->-> Daha önceki mesaj 10:34:28 --

entriko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mavi tonlarini secebilirsiniz ya da goz yormayan farkli renkler. Okuloncesi sitesi diye neden pembe olsun ki, cocuklar degil ogretmenler giriyor sonucta ..

Header gereksiz kalin olmus, inceltilmeli.
Headirdaki butonlar cok cirtlak, buton yerine css olsun ve tepedeki arama yapin yanina yerlessin, acilan yere belki 728x90 adsense reklam konabilir.
tez yaz linki bozuk duzeltilsin
"Reklam alani" banner i kalksin, reklam alinirsa o koyulur

tema film temasiymis galiba. anahtar kelimeleriniz indir izle download diye gorunuyor ic sayfalarda
Bi de keske sub domain olmasaymis, marka degeri olusmasi cok zor olur boyle..

mesela forumokuloncesi.com gibi bir sey olsaymis..

Bir de soru soryim, gunluk tekil ziyaretci sayisi kac ? 2 aylik site icin alexa super masallah

hocam pembe farklı olduğu için seçtim ama daha göz yormayan tatlı bir pembe kodu önerirseniz güzel olur.
HEADER Konusunda dediğinizi uygulayacağım , butonlar kötü oldu değiştireceğim çoğu kişinin dikkatini çeksin diye yaptım fakat oradan kaldıramam çünkü kayıt olup giriş yaparsanız orada birde kullanıcı paneli var
Tez yaz subdomaini açmadım onu açıp hemen düzelteyim.
birde kullandığım tema mybb defualt tema üzerinde editlemeler yaparak bu hale getirdim kelimeler dikkat çeker diye yazdım çoğu domain dolu ve bu yüzden bu domain güzel geldi birde önü açık yani subdomain ile tüm branşları ayrı ayrı forum açabiliriz. gerçi bazı domainler aldım
oncesiokul.com ve .neti
aldım ve içerik olarak aynısını yükledim yönlendirdim. sizce direk orayamı taşıyım

Alexa benide şaşırttı çok iyi yükseliyor okul öncesi kelimesinde şuan 2. sayfaya çıktık gibi 2 ayda birde günlük tekil google analistike göre 3000 ile 5000 arası gözüküyor geçen ay 30000 tekil ziyaretçi girmiş sizce iyimidir.