AlkolikRap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
s.a arkadaşlar fal baktırmayı düşünüyorum kendime merak saldım Daha önce fal baktırmıs olan kımse var mı acaba aramızda sonuçlar nasıldı baktıranlar ne düşünüyor tavsiye varmıdır bu konuda. Ben gitme konusunda tam karar veremiş olamasamda %90 gidicem sanırım. Düşüncelerinizi almak istedim daha once baktıran olduysa
Pozitif konuştukları müddetçe insanı psikolojik açıdan da rahatlatıyorlar vallahi. En büyük örneği de benim mesela. Belki de hayatımı belirledi kadın Adana'da arkadaşlarla birlikte ''Melekler Kahvesi'' diye bir yere gitmiştik kii damsız almayan enteresan bir mekan. İstediğin falcıyı da seçebiliyorsun, tabi fiyatlar değişiyor. Aşırı da kalabalık bir yer yani, her tarzdan insan var. Bayağı şaşırmıştım o ortama ilk girdiğimde. Hatta falcılar da germişti beni.

Ama dedikleri çıktı mı? Çıktı.

- Bir ilişkin var ama uzun sürmeyecek, fazla kafana takma hak etmiyor seni; gözü dışarda vs. demişti mesela. Aynen dediği gibi çıktı.

- Sonrasında önün açık dedi. Aynen dediği gibi oldu.

- Sınav süreci sonunda ya Diş Hekimliği Fakültesi'ne ya da Tıp Fakültesi'ne gideceksin dedi. Şu an Diş Hekimliği öğrencisiyim

- Kazanacağın yer Ege'de ve deniz kenarında olacak dedi. Ve şu an Aydın'da okumaktayım.

- Ayrıca ailevi özel meselelere de girdi ama onları dile getirmek istemiyorum. Neredeyse hepsini de bildi.

Evet çok enteresan, hiçbir zaman da inanmam böyle şeylere. Belki bir daha falcıyla işim de olmaz ama fal denildiği anda aklıma bu anım geliyor ve bende de sağlam bir iz bıraktığı gerçeği var yani