Merhaba Arkadaşlar,
Renault Megane 2 1.6 dynamique model aracımı satıyorum.
Sunrooflu, Dijital klimalı modeldir yani full modeli.
2006 Model olup orjinal 76.000 KM'dedir. Benden önceki sahibi avukat bir abimdi. Araç genel olarak adliye, ev arası gidip geldi. Aldığım kişiyi tanıyorum öyle oynanmış km v.s. değil yani.
Aracın 2 adet hasar kaydı vardır 4.500, 4.500 şeklinde araç yetkili serviste yapılmış olup işlemler kabartmadır. Faturaları mevcut zaten görünce sizde hak vereceksiniz. Toplam 9000TL olan faturaların 1000 TL klipslerden

.
Aracın fotoları şuan yok yarın detaylı temizleye verip sonrasında muayenesini yaptırıp fotoğraflarını çekmeye düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar irtibata geçebilir.
Aracın tüm ağır bakımları 55000KM'de yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam onlarında faturaları durmaktadır. Yapılan işlemler triger seti değişimi ve ağır bakımlarıdır. Araca hiç LPG takılmamıştır. Zaten bu kadar az km yapılan bir araca LPG takmak akıllıca bir çözüm değildir. Ben satın alalı 10 ay oluyor

aldığımda 71.000 KM'deydi. Şahsen bende çok yol yapmadığım için takmayı düşünmedim. Uzun yolda ne kadar yakıyor v.s. diye sormayın lütfen uzun yol yapmıyorum. Günlük en fazla 20-30km yol yapıyorum o yüzden hiç hesap tutmadım ne kadar yakıyor diye
Araç için istenen rakam 30.000 TL'dir. (Fiyatı kesinlikle boş 1.6 dynamique ler ile karıştırmayınız)