Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seninle zaten anlaşabilecek olsaydım ülke bu durumda olmazdı. o yüzden gereksiz atışmaya gerek yok.

şeriat rejimi ile dini eğitim almanın farkını dahi algılayamıyorsun. bu ülkede cumhuriyeti yıkıp şeriat rejimine dönüştürmeye çalışanlar var. türban ve türbanlıları bunun siyasi neferleri olarak kullanıyorlar / kullanmaya niyet ediyorlar.

yoksa banane ister baş örtü giyilsin ister çarşaf kişilerin özgürlüklerine karşı bir düşüncem yok.

bu ülkede cumhuriyet düşmanları var. bu ülkede cumhuriyet düşmanları ve gericiler olmasaydı iltica tehlikesi olmazdı ve kimse eğitimini alırken veya işe girerken türban sorunu yaşamazdı.

bu ülkede türbanlılar geçmişte sorunlar yaşadıysa bunun sorumlusu gericilerdir. bunlar yüzünden etki tepki, sen her allahın günü atatürke küfür edip hilafeti geri getireceğiz dersen bunu yaparken türbanı, türbanlı insanları kullanırsan kendi ideolojinde güç odağı yaratırsan, cumhuriyet rejimide buna karşı önlemler alır.

en başta da söylediğim gibi siz akpliler bayılıyorsunuz her sıkıştığınızda türban mevzusunu açmaya. yine açtın tebrik ederim.

baydı yalnız 10 senedir bu türban tartışmasından ben yıldım artık.

Allah'ın kurallarını kendin vicdanen yaşayabilirsin buna karışan yok, insanın dini vardır devletin dini yoktur. Din bireylerin Allah ile arasındaki bir iman meselesidir. Devlet bir yönetme makamıdır.

Türban üzerinden siyaset yapan 323434342342342. kişi olarak tarihe geçtiniz tebrikler.
Al işte hani yafta yapıştırmazdınız ya yine aynı... Ben akpli falan değilim, ama ne zaman osmanlı yada din savunulsa yukarıda saydığım yaftalardan biri sizin gibiler tarafından söylenir. Gerici, akpli dimi Allah'ın kurallarına göre yaşamayı devlet hiçbir zaman kişi tabanlı bırakmamıştır. Çünkü devlet buna izin vermemiştir. Seninle rejim tartışması yapacak değilim, he tabi karşılıklı tartışamayacaksın bile, kendi ideoloji yada fikrini söyledikten sonra karşı tarafı dinlemek istemiyorsun dahi, işte senin dediğin sebeplerden değil karşı tarafı dinlememe yada anlamak istememe sebeplerinden bu ülke bu hale geldi. Her neyse senin dinin sana benim dinim bana, hadi eyvallah...