hocam yakinda yerim heralde telif

)) hocam trde para yokdiye duyumlar aldim özgün içerik hariç o yüzden bu adsense pine geçince yabanci dile çevirip çince veye ingilizce yapip çizgi film kategorisi yapsam nasil olur ???? Suan youtubede kazan 6 dolar ama adsensede kesinleşen kazanç 2 tl pin hangisine göre geliyor ?
TR'de yapacaksanız gerçekten tutacağına ve kimsenin yapmadığı yada herkesten daha farklı yapacağınıza emin iseniz tutulursanız o zaman kazanırsınız. Özgün kanal iyidir akmasada damlar ama elbet birgün herkes sizin varlığınızdan haberi olacaktır işte o zaman kazançlarınız yükselir.
İngilizce evet iyi kazandırıyor nede olsa genel bir dil oldugundan dolayı her ülkeden izlenme alabilirsiniz.
Çizgi film felan hocam bırakın onu tutmaz, ama ben şevkinizi kırmak istemiyorum kendiniz deneyin fakat denerken ban yiyebilme oranınız yüksek. Eğer adsenseniz farklı gmail'de kanalınız ise farklı gmailde ise, adsensenizin banlanma oranını biiraz olsun düşürecektir. Fakat elinde sonunda adsensenizde patlayacaktır. Nede olsa bağlanmış olan kanallar adsenseyide patlatıcaktır.
Pin, adsense'de kesinleşen +20 TL olduktan sonra adsense'deki adresinize gönderilir.