laf sokmaya çalışırken bile kafası bacak arasından çıkamayan ama kendini dindar milli değerlere bağlı zanneden zavallı ahlaksız ve terbiyesizlerden birisin. hayatımda çydd nin önünden geçmedim. uzun uzun yazmıyorum. bu konuyu okuyacak ve sizin gibi beyni cehaletle yıkanmamış insanlarla fikirlerimi paylaşıyorum. sen ve papağan gibi ezberlediklerinizle sizin gibi düşünen bütüm ülkelerin geri kaldığı aşikar. webmaster forumunda takılıp hayatını batı medeniyetinin ürettiği teknolojiyle kazanıp hala 100 sene öncesinin dini eğitiminin özlemini çekenlere anlatılacak bir şey yok. ben yazılarımı başkaları da sizin gibi zehirlenmesin diye yazıyorum. dini milli nutuklar atıp sonra insanların cinsel hayatları ile ilgili imalarda bulunmak sahip olduğunuzu iddia ettiğiniz tüm değerlerin kofti göstermelik yalanlar oldupunun açık kanıtıdır. biri banlanırım diye hayvan diyecek cesarete sahip olmadığı için deh diyerek hakaret eder diğeri 35 yaşında yeterince haz alamıyor musunuz diye yarım aklı ile hakaret etmeye çalışır. işte zengin entellektüel osmanlıcayo savunan nesil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunları yazacak ne içtin ya?

Yaşından başından utan be ayıp be ayıp !!