Google Adsense hesabınızdaki bakiye 10$ı geçti ancak hâlen PIN uyarısı çıkmıyorsa ya Adsensede teknik bir sorun vardır ya da sıklıkla karşılaşılan Adsense hatasına siz de düşmüşsünüzdür. Çözümü çok basit.
Adsense hesabınıza giriş yapın ardından burayab tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda En son şu tarihte PINiniz yaratıldı:
01.Oca.1980″ gibi bir yazı görebilirsiniz. Aldırmayın. Yeni bir pin isteğin, 3 hafta içerisinde evinize ulaşacaktır.
http://tirengo.blogspot.com.tr/2011/...remiyorum.html Böyle bir konu buldum ama link yok maalesef, bu lınkı vereecek pin bekleyen arkadaşlar mevcutmu acaba ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:06:20 -->-> Daha önceki mesaj 11:07:04 --
yokmu kımsede
İyi çalışmalar hocam hesabındaki ücret 20 tl geçtiyse sadece beklayin bazen pin oluştumra ekranı geliyor bazende banka bilgilerinizi girip test ödemesi alacagınız ekran geliyor anlayacagını belli olmuyor sadece bekleyin hocam yogunlukdan dolayı bazen bir kaç gün sürebiliyor. Aşşagıdaki yanıtlardan birisine baktım 200 tl olunca pin gelir demiş

arkadaşımız bu konuda yanılmış 200 tl olunca para kişinin hesabına gönderiliyor pin ve ödeme yöntemi işlemleri 10$ yani dolaru geçtikden sonra yapılabiliyor sadece bekleyin hocam.