Selamlar arkadaşlar, evdeki interneti VodafoneNet'e geçirmeyi düşünüyoruz. 30Mbps'e kadar fibernet varmış 59,90 TL'ye. Daha önceden kullananlar var mıdır? Birkaç güne işlemi başlatmayı düşünüyorum. Yorumlara göre fikrim değişebilir. Şuan Superonline'dan 16Mbps'e kadar Yalın internet kullanıyorum. 60 küsür ödüyoruz. Birde bulunduğum bölgede fiber altyapı yok ama bana normal kablolar üzerinden 30Mbps'e kadar fibernet hattınız destekliyor denildi. Açılan internetin fiber olup olmadığını sadece hız testi yaparak anlayabilir miyim? Başka bir yolu var mıdır?
Hocam bizim evde VodafoneNET var. TTNET altyapısını kullanıyorlar. Başvuru yaptığım zaman kurulum yapılması 10 günü buldu. Şikayet ettim. TTNET yetkililerinden ötürü olduğunu dile getirdiler. Sonunda çözdüler. Yalın internet olarak en uygun fiyat Vodafone'de. Ben şuan gayet memnunum. Evde herkes wifiden çekiyor. Aynı anda 3-4 cihazda kullanılmasına rağmen kasma yok.
Kurulum konusunda başım ağrıdı sadece diyebilirim.
Bulunduğunuz bölgede TTNET'e de bağlı birazda bu olay. TTNET iyi çekiyorsa aynı şekilde Vodafone'da iyi çeker.