Yaptığım işlemler şu şekilde,
Siteyi açtım ve 20 ye yakın topliste kaydettim,
100 Adet forum sitesine tanıtım yaptırdım.
Farklı günlerde 5 farklı kaliteli oyun sitesinden tanıtım yazısı aldım
Ana site oyun sitesi olduğu için orada pek bir şey yapamadım
siteismi.com/blog açarak burada tamamen özgün yazılar yayınladım.
forum.siteismi.com şeklinde forum sitesi açarak bir kaç konu açtım.
Ek olarak kendime ait ve müşterilerime ait web sitelerinin yaklaşık 5 tane kadarından kendime backlink verdim.
Ek olarakta buradan 89 Dolar değerinde bir seo paketi aldım ama henüz bunun raporunu almadım teslimi yapılmadı:
http://www.blackhatworld.com/blackha...-discount.html
Sıralama hızlı bir şekilde yükselirken bu gün komple silinmiş bir çok yerde dalgalanma etkisini tahmin ediyorum site spam yememiş veya ceza almamış beklemedeyim bakalım.
Siteyi artık unutabilirsiniz. Aynı siteyi. Tekrardan başka bir alan adıyla açıp bu yaptığınız işlemlerin hiçbirisini yapmadan sadece günlük özgün seo uyumlu yazılar yazarak devam edin. 2 ay sonra yavaş yavaş sitenizle ilgili makale içi tanıtım yazıları ve sonra 1 ay içerisinde de kaliteli sitelerden back link alın. back linkler oranlı olsun 3 günde alınan 100 back link siteyi öldürecektir.
Not: Bu site artık kurtulmaz. Yukarıdaki işlemleri geri alabilirseniz bir ihtimal 1 yıl içerisinde düzelir ancak hiçbir şekilde eski halini almaz.
Biz sitemizi burada kendisini seo uzmanı tanıtan kendinden menkul adamlara teslim ettiğimizde hitimiz 12k idi sonra ne mi oldu? 15k oldu tam seviniyorsukki site önce 5k sonra 2k ve sonra da 400 e geriledi. Siteyi temizlemek tam 1.5 yılımı aldı. Yine de düzelmedi site. En sonunda 301 kalıcı yönlendirmeyle site ismini değiştirip. Bütün eski backlinkleri reddettik. Site yoğun ve kaliteli içeriğinden dolayı 1 yılda kendine gelip 50k gibi değerlere çıktı. bu değere ulaşmak için toplamda siteye 3 yıl uğraştım.
Umarım faydalı olmuştur.