nettescilhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Onur hocam a iş verilmiştir, kimsenin yapamadığı işi başarılı şekilde yapmıştır. herkeze %100 tavsiye ediyorum. bu konu ile tanıma fırsatım oldu onur hocamı artık onunla çalışacağım.. teşekkür ediyorum hocam.
Sentient adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, yazacaklarım biraz uzun olacak ama ne kadar uzun yazarsam yazayım yaptıkları yanında bir hiç kalır. Sunucumda bütün sitelerin mysql veri tabanlarını yanlışlıkla sildim, gece 4 de onura rastladım yardımcı olması için, ne para konuştuk ne zaman. Gece gündüz demeden, uyumadan, 2 gun süren işlemleri başarıyla gerçekleştirip sorunumu halletti. Hatta verdiğim işle alakası olmayan, benim yedeklememle alakalı olan bozuk yedekleri de düzeltip sitelerimi aktif etti. Kimse bu kadar özveriyle ilgilenmez çalışmaz ki böyle birini görmedim de bugune kadar.. En önemli özellikleri yaptığı işi kendi işi gibi görmesi, nazlanmaması, işini hakkıyla yapması, aldığı işin hakkını son derece veren bir arkadaşımız. İyi ki tanışmışım, çok değerli alçak gönüllü ve saygılı tavırları da cabası. Para işini hiç konuşmadı, 2 gün sonunda işin sonuna geldiğimizde rakam söylerken bile uygun mu gibi bir cümle kullandı siz anlayın artık.. Eğer iş yaptıracaksanız gözünüz kapalı yaptırabilirsiniz. Ben hep derdim ki bir iş yapılacaksa işi en iyi yapan yine insanın kendisidir, onurla çalıştıktan sonra bu fikrim değişti. Kişilik karakter ve profesyonellik açısından son derece beğendim. Siz de çalıştıktan sonra farkını anlayacaksınız. Ha unutmadan para canlısı biri de değil, hatta yaptığı işin hakkından daha az istediğini düşünüyorum. Böyle karakterli özverili insanları bu piyasada görmek çok güzel. Ne zaman ne sorunum olursa ilk gideceğim kişi artık Onur.
Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
esx sanallaştırma hizmeti alındı, kendisi gayet ilgili bir arkadaş çok memnun kaldım
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyorum.