http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...sanacakti.html
Böyle bir haberde oldu yakın zamanda.Aslında sürekli oluyor da bir kısmından haberimiz oluyor.Adamlar resmen diğer dünyaya parayla bilet veriyorlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:22:43 -->-> Daha önceki mesaj 12:17:22 --
ya adamın binlerce otobüsü var, çok işte az da olsa kaza oluyor. diğerlerinin 3-5 arabası var tabii ki daha az kaza olacak. Metro en kalitelisidir, hep demişimdir. Bi yakınlığım bişeyim yoktur ama, çok yolculuk yaptım, hep metroyla yaptım, sorun yaşadığımı hiç hatırlamıyorum.
Binlerce otobüsü olması sürekli kaza yapmasını mı gerektiriyor ? Diğerleri dediğiniz firmalar hangileri acaba.Kamil koç,Has,Ulusoy,Nilüfer,Varan,Seç vs.. Hangisi bu kadar kaza yapıyor.Metro kalitesiz bir firma.3 kere bindim saygısız şoförler,apaçi kılıklı muavinlerden ve diğer dünyaya kestirmeden giden bir biletten başka bir şeyleri yok.Birde 24 saatlik yola bile eski üflesen yıkılacak kalitesiz otobüsleriyle gittim geldim.Bir şoför yolculara sebepsiz yere hakaret eder mi ? 2. şoför holde dolaşırken yolcuya ayaklarını keserim der mi ? 3 sefer bindim ikisinde saçma sapan olaylar yaşadım bir daha biner miyim.Asla.Sonuç itibariyle can taşıyorsun bunun bahanesi olamaz.Savunmanız çok ironik.