cemsina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç ay önce vazgeçtiğim projeye tekrar dönmek istedim. Size birkaç sorum olacak,
Bende var olan :
- Özel haber yazılımı
- 10bin TL

Yapacaklarım
- 1 adet ajans kaydı Ulusal haberler resimli+videolu+fotoğraflı günde ortalama 600 haber(7bin TL/Yıl)
- Bir tane youtube kanalı açıp gelen video haberlerini editleyip koymak (burayı da bot ile halletmeyi planlıyorum)
- haber girişleri hiç değiştirilmeden bot ile ajanstan alınacak botla siteye girilecek
- Sunucu kiralama (ort 50 TL/Ay)
- facebook sayfası açılacak yine botla paylaşım.
- google news kaydı(ajans üyeliği olduğu için çabucak olur diye tahmin ediyorum)
Sizce bir şeyler olur mu ? Bir şeylerden kastım 1 yıl sonra ayda 1.500 TL getirisi olur mu ?
Haber Siteleri öldü diyen arkadaşlardan daha çok tavsiye bekliyorum bu tarz bir şey de mi ölür ?
Sektörden biri olarak 10 binlik yazılım masrafına hiç mi hiç gerek yok emin olun.DHA,AA yahut diğerleri haberleri önce dha ise hürriyet,milliyet,vatan a.a ise havuz medyasına servis eder.Ardından 15 dakika sonra diğer abonelerine geçer ki kaymağı önce kendi yandaşları yesin.Yani ajans üyeliği de tahmin ettiğiniz gibi süper bir özellik değil.

İsmi lazım değil 2007'den beri yönettiğim site ve iyi para kazandırdığını da baz alırsak google news üyeliği yok.Zaten orada da gazete sitelerinin tekeline ve te bilişim scpritli spamcılara toslarsınız.Öyle hırsızlar var ki adamlar haberinizi çalmak için kemik bekleyen it gibi bekliyorlar.