Zacariah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ASUS candır.
canınız bi yansında görün canı cananı

Kendiken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam en yakin arkadaşim asus marka ana kart gönderdi vatandan kaynakli cihaz kayboldu 6 ay sonra iade aldilar ürünü. Bende asus marka laptop aldim urune ssd takmak icin 170 tl istediler ssd yi kendim aldim. Sadece arka kasayi sokup icine ssd takilacak 170 tl neyse kendim soktum taktim hersey normal 1 sene oldu olmadi bilgisayar aptal aptal hatalar veriyor servise gondermeye korkuyorum.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihaz kayboldu ne demek yahu... Ne kadarda kolay söyleniyor. Cihaz kayboldu. Böyle bir komedi yok. Bende n11 den bi ürün aldım 1 ay geçti ürün halen kargoda aras kargo sisteminde bazen sorguluyorum halen çıkış şubesinde

voLwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, konu dışı ama Asus Zenfone 2 almayı düşünüyoruz, düşünceleriniz nedir? Büyük olasılıkla bu telefonu aldınız sanırım.
6 vardı hocam. Servise yolunuz düşmesin de yoksa cihazlar güzel stabil çalışıyor. Ama servise elinizi kaptırırsanız olaylar olaylar

KuT4Y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asus telefon için teleservice ile çalışıyor...asus zenfone 2 aldım alalı 3 ay oldu 1 ay kullanmadım yazılımında sorun vardı ekranı kırdım üstüne 315 tl ekran değiştirmeleri için ödedik geldi bu seferde sensor arzalı çıktı tekrar gönderdim...

asusun anakartı ve ekran kartında allaha şükür hiç sorun yaşamadım 1 yıldır pc topluyorum işyeri ve sahıslara bir tane şikayet ve arza gelmedi...
bir firma yapı itibariyle başka işlerle uğraşınca illaki bi acemilik dönemi oluyor. Yıllların sektördeki markası aslında pc olarak ancak telefon konusunda daha çok ekmek yemeleri lazım.