buroock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar aynı durum benimde başıma geldi, mail adresinizden birisi adsensenizi transfer etti %99 olarak aynı sorun bende de vardı vds üzerinden açıyor iseniz sizde benim gibi vds hesabınız hacklenmiş olabilir. 2 haftadır aynı sorun sürüyor, google a bildirimde bulundum geri dönüş yaptılar ödemeler durduruldu benden bazı bilgiler istediler hesabın benim adıma olduğuna dair bende topladım verdim şimdi geri dönüş yapmalarını bekliyorum.

vds den adsense açanlara söylüyorum kesinlikle güvenmeyin açık bırakmayın 2 adımlı doğrulama kesinlikle yapın

gelişmeler hakkında bilgi vereceğim

sorunu yaşıyanlar benimle özel mesajdan iletişime geçebilir
2 adımlı doğrulamayı bu gün yaptım ama umarım hesap çalınmamıştır bu benim bitişim olur! Yıllardır ödeme alıyorum hayatımı adsense üzerinden kazanıyorum. Siz nasıl nerden iletişim kurdunuz ben mail bulamadım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:15:55 -->-> Daha önceki mesaj 01:14:47 --

SonKelime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense hesabınız çalınmış panelden yöneticilik verilmiş. Ve sizin hesabınız yani mail adresiniz çıkarılmış.
Hocam öyle demeyin mahfolurum valla benim banka hesabım benim adresim her şeyim kayıtlıydı geri alma şansım var mı nasıl iletişim kurucam ya kafayı yicem!!!