CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://prntscr.com/8uf5gh 2006 yılında yapılmış neredeyse 10 yıllık yazılım. 10.000TL vermeyeceğimi kim söyledi ki acaba ?

Skype'da bir kişiye sordum oda siz misiniz bilmiyorum ama üslubunuz hoşuma gitmedi.

r10'da ki müşterilere sayısız proje ürettim "Logro, bakburada v.s" ama hiç birine "yapamam kardeş" diye saçma sapan cevaplarda vermedim.

Size programı yazarsınız, yazamazsınız diye birşey de söylemedim. Profesyonel olmak sadece kod bilgisiyle olmuyor malesef.

Ben "Sen bana iş verebilecek kadar ta.şşklı mısın?" diye soran salak adamlara da denk geldim. R10'da referanslarına baktığımda "kütüphane" programından öteye gidememiş, saçma sapan insanlar olduğunuda gördüm.

Neyse kıssadan hisse "PROFESYONEL" 'den kastım sadece kod bilgisi değil (ki söylediğim projeyi sıfırdan yapabilecek kişi olduğuna yine inanmıyorum r10'un çapı belli) üslup, müşteriye yaklaşım tarzıydı.

Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Ama biliyormuş gibi yapıp "vaktimiz yok, ama biz KRALIZ" egosuyla ortalarda dolaşmak biraz saçma. Neyse o büyütüp büyütüp "10.000TL" 'lere sığdıramadığınız projeyi "hazır" bir source kod ile yaklaşık 2.5 saatte yaptım.

İyi günler
Ben sadece göstermek istedim yapılamayacak bişey olmadığını. Projenin tarihi önemli mi? Google da ararsan bulursun demekti istediğim...
Hala diyorum sana o senin elindeki projelerin kat kat daha kapsamlısını yapanlarda var bu forumda. Ha sen inanmak istemiyosundur o kadar çaplı olanlara o senin sorunun. 3-5 dengesize denk geldim diye herkesi bir kefeye koyuyorsun. Benim tepkim o yüzden. Nereden biliyosun ki sen benim neler yapabildiğimi de küçümsüyosun? Anlatabildim mi şimdi ?
Ha madem 2.5 saatte yapabilecek kadar kapasiten var ne diye burda konu açarsın onuda anlamadım Neyse hayırlı işler herkese. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir...
İyi çalışmalar..