SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konular forumda defalarca konuşulduğu için kimse yazmamış, arama yapmanızı tavsiye ederim. Ama yine de 1-2 bilgi vereyim.

- Önce temiz kodlanmış, hızlı ve mobil uyumlu bir tema.
- Özgün içerik girişleri. Günde en az 2 adet.
- 1 ayın ardından yavaş yavaş, fazla abarmadan backlink alımları ve sosyal medya desteği

Kurulacak eklentiler olarak all in seo, sitemap, cache, akismet vs. yeterli olacaktır. Eklentide abartıya kaçarsanız site yavaş çalışır.

Siteyi aktif ettikten sonra webmaster tools'tan siteyi hemen ekleyebilirsiniz, sitemapinizi felan girebilirsiniz.

Başlangıç için bunları yapabilirsiniz ama emin olun bunlar hit ve gelir sağlamanız için tek başına yeterli olmaz. Sabırla özgün içerik girişi ve bazı stratejiler üretmeniz gerekir. Forumda google optimizasyon bölümünde bazen faydalı ipuçları paylaşılıyor, takip etmenizde fayda var.
Beni dikkate alıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Aslında biraz araştırdım ancak en güncel bilgileri öğreneyim istedim. Peki sizce sosyal medya desteğine ne zaman başlamalıyım? ( 1 ay demişsiniz; facebookta reklam mı vermem gerekir mesela. nasıl yol izlemeliyim?)