Hizmetlerimiz

WordPress Kurulum Hizmeti
Tema ve Eklenti Kurulumu & Ayarları (ThemeForest Temaları Dahil)
Tema Türkçeleştirmeleri
Reklam Yerleşimi
E-Ticaret (WooCommerce) Kurulumu ve Ayarları
Multisite (Çoklu Site) Kurulumu ve Ayarları
Tema Düzenlemeleri
Basit İç Seo Çalışmaları

Ödeme Yolları

Paypal
Enpara
İşBankası
Ziraat Bankası

İletişim

Fiyatlandırma Yapılan İşe Göre değişmektedir Referanslar için pm isteyiniz.

İş yapıldıktan sonra da gerek diğer sorunlarınız gerek çalışma üzerine sorularınızı skype'dan anlık olarak cevaplamaya ve destek sağlamaya devam etmekteyiz.

Müşteri Yorumları

NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iddialı konuşuyorum !
Bu adamın üstüne html css işi yapacak adam yok ! Çok sağol dostum sorunlarıma anında müdahale etti, onlarca değişiklik yaptık çıtı çıkmadı hızlıca bitirdi. Teşekkürler.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çağdaş kardeşimle bir süredir çalışıyoruz. Gerek bilgisi, gerek samimiyeti ve saygısı beni memnun ediyor. Hayırlı işler kardeşim.
sinanalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık gözüm kapalı işimi verip hakkıyla teslim alacağım bir kardeş kazandım. İşinde kesinlikle uzman ve alçakgönüllü. Aldığı ücretin fazlasını hakediyor ben çok memnunum başkasını aramaya gerek yok.
miyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Multisite çalışması, wordpress site içi seo işi yaptırıldı, bir insan işinde bu kadar mı disiplinli ve müşteri odaklı olabilir... Ellerinize sağlık işinizin hakkını fazlasıyla veriyorsunuz daha nice çalışmalara diyelim
Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözünüz kapalı bir şekilde sitenizi arkadaşa teslim edebilirsiniz.
Uzun zamandır blogger sitemi, wordpresse taşımak istiyordum.
Ancak; yaşanabilecek sıkıntılardan dolayı, bir türlü cesaret edemiyordum.
Farklı bir iş için kendisi ile iletişime geçtikten sonra, taşıma işlemini yaptı.
Çok kısa bir sürede, sorunsuz olarak teslim aldım.
Kendisine çok teşekkür ederim.
Hodari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Kendisinden full wordpress sitesi hizmeti aldım. İşi söz verdiği tarihten önce teslim etti. İstenilenleri ikiletmeden çok hızlı bir şekilde yaptı. Aynı işler için başkalarından teklif almıştım, onu yapamayız bu şöyle olur derlerken çağdaş tüm istediklerimi 1 gün içerisinde yapıp teslim etti.

Başarılar.

CALMARSE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça ilgili ve hızlı bir arkadaştır. Söz konusu tüm WordPress sorunlarımıza kısa bir süre içerisinde çözüm getirmiştir.
alperbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema editleme ve Translate işi verildi gerçekten işini doğru yapan güvenilir, bilgili ve gördüğüm en hızlı arkadaş teşekkür ederim
oytunx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemiz için tema editleme ve translate işlemi yaptık. Oldukça başarılı ve hızlı bir çalışma çıkarttı. Teşekkürler.
Esb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi çok ilgili ve işin üstadı bir arkadaş gözü kapalı güvenebilirsiniz. Çok zor ve uğraştırıcı bir işimi halletti ve hala her konuda destek vermekte.
SametAtalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya uzun süredir çalıştığım bir arkadaş ve wordpress seviyesinde ileri düzey bilgiye sahip ve işi hızlı teslim eden birisi olduğuna kefil olabilirim o kadar iyi tanıdığım birisidir kendisi hayırlı satışlar bol kazançlar diliyorum çağdaş.
Unforgiven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çağdaş Bey, wordpress temamdaki sorunları sabırla ve hızlı bir şekilde düzeltti. Wordpress konusunda oldukça bilgi sahibi ve aynı derecede de güvenilir birisi.
Kalemdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş verildi. Eline sağlık tam istediğim gibi düzenledi. Teşekkürler
f_desak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema edit işi alındı. kısa zamanda işi tamamladı. ayrıca ekstra yardımları için teşekkürler.
BSCOLOGNEDE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tercüme yaptirildi, cok temiz calisan bir arkadas, kesinlikle tavsiye ederim.
etrkylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema editleme işlemi yapıldı. İlgili dürüst hızlı bir arkadaş herşey için teşekkür ediyorum.
Delta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress işi yaptırıldı. İlgili ve bilgili bir arkadaş.
ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi, Gayet ilgili arkadaş.. Teşekkürler.
Eyce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çağdaş'la çalışıldı. Hemen sorunu çözdü hatta fazladan bir isteğimi kısa bir sürede yaptı. Teşekkürler.
kissedbyfire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temadaki sorunu kısa sürede halletti. Teşekkürler.
incognito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Front-end işleri hızlıca çözüldü, teşekkürler.