Site Satıldı 350 Adet Full Özgün Haber - İlgilenilmediği halde reklam talepleri hala geliyor ! Fiyat Düştü !
ARKADAŞLAR 750'TL DEN 450'Ye düşürdüm Son Kez Güncel !
Site adresi : Pm İle verilecektir.
Keyword Domain
Site için istenen fiyat :
450 TL
Sitenin aylık getirisi : Reklam Eklenmedi.
Sitenin açılış tarihi : 20.7.2015
Kategori, sitenin içeriği nedir : Antalya Haberleri
Günlük hit sayısı : 80 - 150
Ziyaretçi kaynağı : ( %90 google - %10 yandex )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : Evet
Hosting dahil midir : İdare Edilir
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Arkadaşlar Merhaba ;
Geçtiğimiz aylarda Google News kaydını yapmak üzere Antalya Haberlerini yayınladığım bir web sitesi açmıştım. Web sitesi için hiçbir masraftan kaçınmadım. Gazisoft V2 Haber Yazılımını Satın Aldım.
Ayrıca Forum üzerinden tanınan ve bilinen haber editörlerinden
ozkanaybay hocamla anlaştım. Yine forum üzerinden iyi makalecilerden
elitmakale ile anlaşma yaptım. Siteme %100 Full Özgün içerik girdim. Şimdiye kadar 1 tane dahi ne özgünleştirilmiş nede copy paste haber girişi yapılmamıştır.
Sitede Şuanda
350 Adet Full Özgün Haber Yer Almaktadır. Açıkçası para harcadığım bir site oldu. Fakat şuanda ilgilenemiyorum o kadar da emek verdim boşa gitmesinide istemiyorum. Google news alanında çalışma yapmak isteyen arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Siteyle ilgilenmediğim halde
seçim dönemi olduğu için reklam talepleri gelmiş inanın onlara dahi ayıracak vaktim olmadı.
İlgilenebilecek geliştirip Google News'e sokacak bir arkadaşa gitmesini isterim. Farkındayım yazdığım rakam gerçekten komik bir rakam. Temayıda veriyorum çünkü. Sadece 350 haber ortalama 2 TL'den 700 TL Yapıyor. 250 TL'de teması var. Domain Hosting vs. 1000 TL'yi buldu harcadığım para zaten.
Alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Elini çabuk tutan götürür