betho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Udemy de 199$ fiyatla satışta olan Laravel 5.1 ile Çok Dilli Admin Panel Uygulaması Öğreniyorum kursumu 150 kişilik r10 kullanıcı yada misafir ziyaretçilerine hediye olarak sunuyorum

Eğitimin anlatım dili Türkçe tüm kodlama ingilizcedir.
Yaklaşış 18 saatlik eğitim videosu içermektedir.

Php ve Laravel 5 öğrenen yada öğrenmek isteyenler de hem proje geliştirmeyi hem class mantığını hem de Laravel 5 in inceliklerini öğrenebilirler.

Kursu ücretsiz olarak edinmek için

https://www.udemy.com/learning-multi...ponCode=r10net

linkini kullanmanız gerekecek aksi takdirde ücretsiz kayıt yapamazsınız.

Gördüğünüz üzere kupon kodumuz r10net şeklindedir ,eğer udemy e direk girip laravel şeklinde aratarak kursun sayfasına girerseniz Kursu Al butonunun altında kupon kullan bölümü var oradan r10net yazarak da 150 kişilik kontenjandan faydalanabilirsiniz.

Tüm webmaster yada webmaster olmak isteyen kardeşlerime iyi eğitimler diliyorum.

Lütfen webmaster ve yazılım işleri ile ilgisi olmayanlar kontenjanı boş yere doldurmasın, bu hediye promosyon webmaster kardeşlerimiz için hazırlanmıştır, kursa erişiminiz ömür boyu ücretsizdir

Hediye Kupon sayısı 150 dir , talebe göre daha sonradan ilave kupon yayınlayabilirim , ancak kursa kayıt olan arkadaşlarımızın burada ve udemy de yazacakları kurs hakkında ki düşünceleri benim için çok önemlidir ,böylece kendimizi daha fazla geliştirebiliriz.

Ayrıca kursa kayıt yapan arkadaşlarım eğer eğitimi beğenir iseniz bundan sonraki hazırlamamı istediğiniz eğitimler hakkında yorum yazarsa ağırlık hangi konuda ise o konuda kurs hazırlamaya gayret edeceğim inşaallah

Konu serbesttir yani mesela biri e-ticaret hazırla derken diğeri fiyat karşılaştırma , bir diğeri haber portalı , bir diğeri başka bir şey diyebilir en çok hangi konuda yorum ve talep gelirse o konuda eğitim hazırlanacak ve bu eğitim içinde yine burada promosyon olarak bir kontenjan oluşturulup hizmetinize sunulacaktır.

Şimdiden tüm webmaster kardeşlerime hayırlara vesile olması dileklerimle
emeğinize sağlık hocam bu kurs içeriğinde sıfırdan php anlatımı varmı başlangıç seviyesinden itibaren